Λος Άντζελες: Νέος φόνος αφροαμερικανού από αστυνομικούς, τον πυροβόλησαν 27 φορές

Λος Άντζελες: Νέος φόνος αφροαμερικανού από αστυνομικούς, τον πυροβόλησαν 27 φορές
Ο δολοφονηθείς σε φωτογραφία AP

Η αστυνομική βία δεν σταματά στις ΗΠΑ. Στο Λος Αντζελες 29χρονος έπεσε νεκρός αφού αστυνομικοί τον πυροβόλησαν 27 φορές. Ισχυρίζονταν ότι οπλοφορούσε.

Ακόμη μία άγρια και άδικη δολοφονία αφροαμερικανού από αστυνομικούς έλαβε χώρα στις ΗΠΑ την ώρα μάλιστα που η χώρα συγκλονίζεται από διαδηλώσεις για την αστυνομική βία.

Στο Λος Αντζελες ο νεκρός άκουγε στο όνομα Ντίζον Κίζι και ήταν μόνο 29 ετών.

Δεν σταμάτησε σε αστυνομικό “σήμα” για παραβίαση του Κώδικα Ωδικής Κυκλοφορορίας, άφησε το ποδήλατό του, άρχισε να τρέχει με ρούχα τα οποία κουβαλούσε και όταν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το σερίφη της περιοχής, διαπίστωσαν ότι μέσα στα ρούχα κρυβόταν ένα πιστόλι, άνοιξαν πυρ και τον σκότωσαν. Πυροβόλησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, 27 φορές και άφησαν τον 29χρονο επί τόπου.

Εν συνεχεία δε, επιχείρησαν να το συλλάβουν νεκρό, γεγονός που προκάλεσε την οργή των μαρτύρων που παρακολούθησαν το φονικό (καταγράφοντας με τις κάμερες τους).

Η αστυνομία του Λος Αντζελες διέταξε έρευνα (τι άλλο θα μπορούσε να κάνει άραγε) ενώ στην περιοχή του φόνου επικρατεί, όπως είναι αναμενόμενο, αναταραχή.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι οι δύο αστυνομικοί που εμπλέκονται στο περιστατικό δεν φορούσαν ενσωματωμένες κάμερες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα