Madonna: Το νέο της video-clip μας έκανε να νιώσουμε πολύ άβολα

Madonna: Το νέο της video-clip μας έκανε να νιώσουμε πολύ άβολα

Θυμάστε τότε που η Madonna χόρευε μπαλέτο, φορώντας ένα ροζ κορμάκι και τραγουδούσε "Time goes by so slowly"; Το νέο video-clip του "Hung up" θα σας κάνει να το ξεχάσετε.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Madonna έχει βρεθεί στα πρωτοσέλιδα μεγάλων αμερικανικών ταμπλόιντ κι όχι απαραίτητα με αφορμή τη μουσική της. Η βασίλισσα της ποπ το τελευταίο διάστημα προκαλεί συχνά αναστάτωση στους κύκλους των θαυμαστών της αφενός για τις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφετέρου για τις τολμηρές δηλώσεις της.

Το τελευταίο 24ωρο, η 64χρονη τραγουδίστρια έχει βρεθεί εκ νέου στο προσκήνιο μετά την κυκλοφορία του remix της παγκόσμιας χορευτικής επιτυχίας της “Hung up”, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τη Δομινικανή ράπερ Tokischa. Η Το ντουέτο παρουσιάστηκε τον Ιούνιο, κατά τη διάρκεια μίας ζωντανής εμφάνισης των δύο στην εκδήλωση Madonna’s Pride στο Terminal 5 της Νέας Υόρκης.

Τη σκηνοθεσία του συνοδευτικού video-clip για το “Hung Up On Tokischa” ανέλαβε η Sasha Kasiuha και τα γυρίσματα έγιναν στη δομινικανή γειτονιά του Washington Heights.

Το νέο εγχείρημα των δύο ερμηνευτριών προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων. Η Madonna και η Tokischa καθ’ όλη τη διάρκεια του κλιπ ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά ενώ οι σκηνές διακατέχονται στην πλειονότητά τους από έναν υπερβολικό ερωτισμό χωρίς κάποιον προφανή λόγο.

“Αχρείαστο”, “Απαράδεκτο”, “Γιατί;” ήταν μερικά από τα σχόλια των θαυμαστών της Madonna στην ανάρτησή της στο Instagram.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα