Μακελειό στο Παρίσι: Ο Γάλλος με αλγερινή καταγωγή Ισμαΐλ Ομάρ Μοστεφάι, ο ένας εκ των καμικάζι

default image

Ταυτοποιήθηκε ο ένας εκ των καμικάζι, που αιματοκύλισαν το Παρίσι. Είχε καταδικαστεί για διάφορα αδικήματα αλλά δεν είχε φυλακιστεί ποτέ. Στα χέρια των αρχών βρίσκονται ο πατέρας και ο αδερφός του

Στην ταυτοποίηση ενός εκ των καμικάζι, που αιματοκύλισαν το Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής (13/11), προχώρησε η αστυνομία, όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Πρόκειται για τον 29χρονο Γάλλο με αλγερινή καταγωγή, Ισμαΐλ, Ομάρ Μοστεφάι. Ο γεννημένος στο Κουρκουρόν, κοντά στο Παρίσι, Μοστεφάι αναγνωρίστηκε από τις αρχές χάρη στο αποτύπωμα ενός κομμένου δακτύλου.Είχε καταδικαστεί για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου αλλά δεν είχε φυλακιστεί ποτέ.

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας και ο αδελφός του είναι υπό κράτηση μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, όπως δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγές προσκείμενες στην έρευνα των γαλλικών αρχών.

Οι επιχειρήσεις είχαν επίκεντρο την κατοικία του πατέρα του 29χρονου Γάλλου στο Ρομιγί-σιρ-Σεν (κεντροανατολική Γαλλία) και αυτήν του αδελφού του στην Μποντούφλ, στην περιφέρεια του Παρισιού, διευκρίνισαν οι πηγές αυτές.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (14/11) σε συνοικία με μονοκατοικίες στην κοινότητα Ρομιγί-σιρ-Σεν, η οποία αποκλείστηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας και ζητήθηκε από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο δημοσιογράφος ενός τοπικού τηλεοπτικού καναλιού.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα