Μάντεψε την ηλικία αυτού του μωρού - Σίγουρα θα πέσεις έξω

Τα φαινόμενα απατούν

Τα φαινόμενα απατούν στην περίπτωση αυτού του Ινδού

Παγιδευμένο στο σώμα μωρού έχει αφήσει μια μυστηριώδης ασθένεια έναν 23χρονο άνδρα στην Ινδία, με τους ντόπιους να τον θεωρούν ενσάρκωση του Θεού.

Ο Μανπρίτ Σινγκ γεννήθηκε το 1995 στη Μάνσα αλλά ζυγίζει μόλις 5 κιλά. Παρά το γεγονός ότι ήταν υγιής όταν γεννήθηκε, σταμάτησε να αναπτύσσεται μετά από ένα χρόνο, πριν αρχίσει να περπατάει και να μιλάει. Κατά συνέπεια εξαρτάται αποκλειστικά για την φροντίδα και την μεταφορά του από τον θείο και την θεία του. Λέει μόνο λίγες λέξεις αλλά κυρίως επικοινωνεί με χειρονομίες. Μπορεί να γελάει, να ουρλιάζει και να φωνάζει αλλά όχι να συζητάει.

Οι γιατροί της περιοχής εκτιμούν ότι η κατάστασή του οφείλεται σε ορμονική ανισορροπία ενώ επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορεί να έχει το σύνδρομο Laron, μια σπάνια γενετική κατάσταση. Διάγνωση, ωστόσο, δεν έχει γίνει.

Ο Μανπρίτ έχει δύο αδέρφια, τα οποία έχουν φυσιολογική σωματική και διανοητική ανάπτυξη. Οι γονείς του δεν μπορούσαν να του προσφέρουν την κατάλληλη φροντίδα και τον έστειλαν στον θείο και τη θεία του στο Χισάρ, 110 χιλιόμετρα μακριά.

Πηγή: 

Daily Mail

ADVERTISING

SHARE: