Μαρτυρία δασκάλας από το Κατάρ: Υπήρξε αναστάτωση, αλλά όλοι οι Έλληνες διατηρούμε την ψυχραιμία

Μαρτυρία δασκάλας από το Κατάρ: Υπήρξε αναστάτωση, αλλά όλοι οι Έλληνες διατηρούμε την ψυχραιμία
People are seen buying food staples at a supermarket in Doha, Qatar, Monday, June 5, 2017. Four Arab nations have cut diplomatic ties to Qatar, further deepening a rift between Gulf Arab nations over that countrys support for Islamist groups. Bahrain, Egypt, Saudi Arabia and the United Arab Emirates all said they would withdraw their diplomatic staff from Qatar, a gas-rich nation that will host the 2022 FIFA World Cup. (@shalome05 via AP) AP

Υπήρξε μια πρώτη ανησυχία, ανέφερε από το Κατάρ και στο Ραδιόφωνο 24/7 η Μαρία Ατσιόγλου, υπογραμμίζοντας ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για κανέναν από τους 3000 Έλληνες που βρίσκονται στην περιοχή

“Παρά την πρώτη ανησυχία που υπήρξε, όλοι οι Έλληνες είμαστε καλά. Υπήρξε πράγματι μια αναστάτωση, θορυβηθήκαμε αλλά δεν έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας”, σημείωσε η Μαρία Ατσιόγλου από τη Ντόχα, η οποία βρίσκεται στο Κατάρ και είναι δασκάλα σε ελληνόπουλα.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, και την εκπομπή “9 με τόνο” μεταξύ άλλων, είπε ότι πράγματι υπήρξαν εικόνες όπου ο κόσμος έσπευσε να πάρει κάποια βασικά προϊόντα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τα άδεια ράφια από τα σούπερ μάρκετ, ωστόσο, συμπλήρωσε, πως “όταν έχεις οικογένεια φροντίζεις να έχεις και κάποιο απόθεμα”.

Μάλιστα όπως είπε, “οι Έλληνες όλοι είναι ψύχραιμοι και αυτό καθώς το κράτος του Κατάρ είναι μια ασφαλής χώρα για τους πολίτες του”.

“Όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε εδώ δεν έχουμε νιώσει κάποιου είδος ανασφάλειας και για το μόνο που ανησυχούμε είναι -λόγω συγκυρίας- η επιστροφή μας στην Ελλάδα για το καλοκαίρι”, συμπλήρωσε.

(Φωτογραφία: Doha News via AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα