Μαζική σφαγή: Πέντε ακόμη συγγενείς της Μις Ονδούρα βρέθηκαν δολοφονημένοι

default image

Πέντε γυναίκες, μέλη της ίδιας οικογένειας, σφαγιάστηκαν μερικές ημέρες μετά το φόνο της νεαρής Μις Ονδούρα και της αδελφής της. Ανάμεσά τους και ένα κοριτσάκι, 9 ετών. Ποιος ο βασικός ύποπτος

Πέντε μέλη μιας οικογένειας, γυναίκες και κορίτσια, βρέθηκαν σφαγιασμένα μέσα στο σπίτι τους στη βόρεια Ονδούρα, έγραψε σήμερα η εφημερίδα La Prensa.

Τα θύματα είναι μια μητέρα 47 ετών, οι τρεις κόρες της, 16 ως 23 ετών, και η μια εγγονή της, 9 ετών. Οι δολοφονίες διαπράχθηκαν στην πόλη Λα Λίμα.

Ένα ακόμη κορίτσι 11 ετών βρέθηκε τραυματισμένο.

Ο πατέρας ανακάλυψε το λουτρό αίματος όταν επέστρεψε από τη δουλειά του, ανέφερε η εφημερίδα, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.

Το μακελειό αυτό σημειώθηκε μερικές ημέρες αφότου ανακαλύφθηκαν δολοφονημένες και θαμμένες η Μις Ονδούρα, η Μαρία Χοσέ Αλβαράδο Μουνιός, 19 ετών, και η μεγαλύτερη αδελφή της Σοφία Τρινιδάδ.

Το αγόρι της Σοφίας Τρινιδάδ είναι ο βασικός ύποπτος για την απαγωγή και τη δολοφονία των δύο γυναικών, δήλωσε αξιωματούχος. Συνελήφθη, μαζί με ένα ακόμη πρόσωπο που κατηγορείται για συνέργεια, την περασμένη Τρίτη.

Η Ονδούρα, με 90,4 ανθρωποκτονίες ανά 100.000 κατοίκους το 2012, θεωρείται η πιο επικίνδυνη χώρα του κόσμου, εξαιρουμένων των εμπόλεμων ζωνών, σύμφωνα με την υπηρεσία του ΟΗΕ για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και του εγκλήματος (UNODC).

Μέσα σε μια επταετία, ο αριθμός των γυναικών που έχουν δολοφονηθεί στη χώρα αυτή αυξήθηκε κατά 263%, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Βίας του Εθνικού Αυτόνομου Πανεπιστημίου της Ονδούρας, στοιχεία του οποίου επικαλέστηκε η εφημερίδα The New York Times.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα