Με χασαπομάχαιρο και ΙΧ, η επίθεση στο πανεπιστήμιο του Οχάιο

default image

Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Οχάιο, που ταυτοποιήθηκε ως ο Αμπντούλ Ραζάκ Αλί Αρτάν, παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και τραυμάτισε ομάδα πεζών, πριν μαχαιρώσει με χασαπομάχαιρο περαστικούς στον χώρο του εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Την επιβεβαίωση της ταυτότητας του δράστη έκανε η διευθύντρια δημόσιας ασφάλειας του πανεπιστημίου Μόνικα Μολ, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

“Μπορούμε να σας πούμε ότι ο ύποπτος ήταν φοιτητής στο πανεπιστήμιο” συμπλήρωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του πανεπιστημίου Κρεγκ Στόουν.

O δράστης της επίθεσης στο πανεπιστήμιο του Οχάιο στο Κολόμπους (βόρειες ΗΠΑ) χρησιμοποίησε ένα χασαπομάχαιρο και ένα αυτοκίνητο προκειμένου να τραυματίσει περαστικούς, σύμφωνα με τις αρχές.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τουλάχιστον 10 άτομα, εκ των οποίων το ένα σοβαρά, όπως δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.

«Γύρω στις 09.52 τοπική ώρα (17.52 ώρα Ελλάδας) ένας ύποπτος άνδρας έστριψε με το όχημά του στην 19η οδό Ουέστ με κατεύθυνση την λεωφόρο Κόλετζ και τραυμάτισε περαστικούς. Εξήλθε του οχήματός του και χρησιμοποίησε ένα χασαπομάχαιρο για να τραυματίσει περαστικούς» διευκρίνισε ο αρχηγός της αστυνομίας του πανεπιστημίου Κρεγκ Στόουν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ένας αστυνομικός που έσπευσε στο σημείο άνοιξε πυρ εναντίον του και τον σκότωσε, σύμφωνα με τον πρύτανη Μάικλ Ντρέικ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα