Μεγιστάνας ζητά μέσω σποτ την αποπομπή του Τραμπ

Μεγιστάνας ζητά μέσω σποτ την αποπομπή του Τραμπ
President Donald Trump participates in a briefing on hurricane recovery efforts, Wednesday, Oct. 25, 2017, in Dallas. (AP Photo/Evan Vucci) AP

Ο δισεκατομμυριούχος χορηγός των Δημοκρατικών καλεί τους Αμερικανούς να υπογράψουν μια αίτηση για να αποπεμφθεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Να «ρίξουν» τον Ντόναλντ Τραμπ καλεί μέσω τηλεοπτικού σπότ τους αμερικανούς πολίτες ένας χορηγός του Δημοκρατικού κόμματος, που θεωρείται ότι έχει περιουσία μεγαλύτερη κι απ’ του μεγιστάνα προέδρου των ΗΠΑ.

Ο λόγος για τον Τομ Στέγιερ που μέσω διαφήμισης καλεί τον κόσμο να υπογράψει μια αίτηση για την αποπομπή του προέδρου και ήδη σύμφωνα με τον δικηγόρο του έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο υπογραφές.

«Αυτή η καμπάνια είναι μια αντανάκλαση της πραγματικότητας πως βιώνουμε μια κρίση και αυτό δεν προβάλλεται στον Τύπο και στην Ουάσιγκτον», δήλωσε ο Στέγιερ στη βρετανική εφημερίδα Guardian ενώ στο σποτ εμφανίζεται να λέει: «Άνθρωποι στο Κογκρέσο και την ίδια την κυβέρνηση γνωρίζουν ότι αυτός ο πρόεδρος είναι ένας ξεκάθαρος κίνδυνος, είναι νοητικά ασταθής και οπλισμένος με πυρηνικά όπλα και δεν κάνουν τίποτα για αυτό».

Το σποτ του δισεκατομμυριούχου χορηγού των Δημοκρατικών έχει προβληθεί σε αρκετούς σταθμούς, μεταξύ των οποίων και το CNN, ενώ πριν από λίγες ώρες το Fox News ανακοίνωσε ότι δεν θα το προβάλλει πλέον, λόγω των ισχυρών αρνητικών αντιδράσεων από τους τηλεθεατές.

Ο ίδιος ο Τραμπ άλλωστε απαντώντας μέσω Twitter, όπως συνηθίζει, έγραψε ότι ο χορηγός Τομ Στέγιερ είναι «άθλιος και εντελώς ξεχασμένος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα