“Μια κατσαρίδα κινείται στο κεφάλι μου”: Αφαιρέθηκε από το αυτί άνδρα μετά από τρεις ημέρες

“Μια κατσαρίδα κινείται στο κεφάλι μου”: Αφαιρέθηκε από το αυτί άνδρα μετά από τρεις ημέρες
Κατσαρίδα istock

Όταν το βούλωμα στο αυτί μετά από βουτιά σε πισίνα, δεν είναι νερό αλλά μια κατσαρίδα. Η περιπέτεια ενός 40χρονου στη Νέα Ζηλανδία που πέρασε τρεις μέρες "στενής επαφής" με το έντομο.

Κατά διαστήματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν “φιλοξενήσει” στο σώμα τους, εν αγνοία τους διάφορα έντομα, και όλες τις φορές το συναίσθημα της αποστροφής είναι το ίδιο έντονο. Αυτό ισχύει και για την περίπτωση ενός 40χρονου, ο οποίος κατέληξε με μια κατσαρίδα να μένει στο αυτί του για τρεις μέρες. Ο άνδρας απέκτησε “συγκάτοικο” μετά από βουτιά σε δημόσια πισίνα, στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Όταν επέστρεψε στο σπίτι του, είχε την αίσθηση ότι το αυτί του ήταν βουλωμένο.

“Χρησιμοποίησα μερικές σταγόνες για να το καθαρίσω και αποκοιμήθηκα στον καναπέ αργότερα εκείνο το βράδυ”, είπε στο CNN την Πέμπτη (13/01). “Όταν ξύπνησα το πρωί και ήταν ακόμη βουλωμένο, πήγα κατευθείαν στον γιατρό”, είπε.

Αρχικά, ο γιατρός σκέφτηκε ότι μπορεί να αντιμετώπιζε συσσωρευμένο υγρό γι’ αυτό τον συμβούλεψε να πάει σπίτι και να χρησιμοποιήσει πιστολάκι μαλλιών για να το στεγνώσει.

“Έφυγα από τον γιατρό χωρίς καθόλου ανακούφιση. Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου ξαπλωμένος στο πλάι ή με ένα πιστολάκι μαλλιών στο αυτί μου. Όταν έπρεπε να περπατήσω, ζαλιζόμουν αμέσως. Όταν ξάπλωνα, άκουγα το νερό κινείται γύρω από το τύμπανο του αυτιού μου”, είπε.

“Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δοκίμασα οτιδήποτε μπορούσα για ανακούφιση — κεριά αυτιού, άλματα στο ένα πόδι, τσίχλα, πήγα για τρέξιμο — ό,τι μπορούσα να σκεφτώ [για να] καθαρίσει το αυτί”.

“Μια κατσαρίδα κινείται στο κεφάλι μου”

Το βράδυ της Κυριακής η κίνηση σταμάτησε ξαφνικά, αλλά το αυτί ήταν ακόμα φραγμένο, οπότε ο 40χρονος έκλεισε ραντεβού για ειδικό ωτορινολαρυγγολόγο.

Μόλις ο γιατρός κοίταξε μέσα στο αυτί του, σύμφωνα με τον άνδρα, είπε: “Θεέ μου, νομίζω ότι έχεις ένα έντομο στο αυτί σου”.

“Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι κάθε κίνηση που ένιωθα το Σαββατοκύριακο ήταν η κατσαρίδα που κινείτο στο αυτί μου. Σκέφτηκα αμέσως το γεγονός ότι έριχνα ζεστό αέρα στο κεφάλι μου και μαγείρευα μια κατσαρίδα στο ακουστικό μου κανάλι όλο το Σαββατοκύριακο Με έκανε να νιώθω άρρωστος”, είπε.

Ο γιατρός έβγαλε τη νεκρή κατσαρίδα με μια διαδικασία που κράτησε λιγότερο από πέντε λεπτά.

“Κάθε φορά που την άγγιζε φανταζόμουν να σφίγγει μια κατσαρίδα στο τύμπανο του αυτιού μου, οπότε δεν ήμουν ο τέλειος ασθενής. Ήταν άμεση ανακούφιση… Ένιωσα ένα σκάσιμο μόλις ο γιατρός την τράβηξε”, είπε.

“Μόλις έμαθα ότι ήταν ένα έντομο, όλα έδεσαν… Γι’ αυτό το νερό κινιόταν ακόμα και όταν ήμουν ακίνητος. Ήταν μια κατσαρίδα που εκινείτο στο κεφάλι μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα