Μην πέσεις στην αγάπη της: Του έστειλε 65.000 μηνύματα μετά το πρώτο ραντεβού

Έστειλε 65.000 μηνύματα μετά το πρώτο ραντεβού
Έστειλε 65.000 μηνύματα μετά το πρώτο ραντεβού © INSTAGRAM / @MAGICALDELIGHT

Η 30χρονη συνελήφθη και δήλωσε ότι έστειλε χιλιάδες μηνύματα σε άνδρα που γνώρισε μέσω υπηρεσίας online dating γιατί τον αγαπάει

Τον άνδρα της ζωής της νόμιζε ότι βρήκε μια 30χρονη στην Αριζόνα των ΗΠΑ και έτσι έκρινε σκόπιμο να του στείλει 65.000 μηνύματα μετά το πρώτο τους ραντεβού για να του δείξει την αγάπη της. Συνελήφθη την Τρίτη, της αποδόθηκαν κατηγορίες για απειλή, παρενόχληση, παρακολούθηση και πρόκειται να δικαστεί στις 15 Μαΐου. Μέχρι τότε κρατείται χωρίς εγγύηση.

Η γυναίκα δήλωσε ότι γνώρισε το θύμα μέσω μιας υπηρεσίας online dating και βγήκαν τρία ραντεβού. Σύμφωνα με τις αρχές, μετά την πρώτη τους έξοδο, η 30χρονη άρχισε να στέλνει σωρηδόν μηνύματα, παραβίασε το σπίτι του ενώ δεν δίστασε να εμφανιστεί και στη δουλειά του ισχυριζόμενη ότι είναι η σύζυγός του.

ADVERTISING
Έστειλε 65.000 μηνύματα μετά το πρώτο ραντεβού
Έστειλε 65.000 μηνύματα μετά το πρώτο ραντεβού INSTAGRAM

"Τον αγαπώ. Ένιωσα ότι βρήκα την αδερφή ψυχή μου και σκέφτηκα ότι θα κάνουμε ό,τι κάνουν όλοι και θα παντρευόμασταν και όλα θα ήταν καλά", επεσήμανε η γυναίκα, η οποία δεν αμφισβήτησε τον αριθμό των μηνυμάτων αλλά παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε για κάποια εξ αυτών.

"Όταν βρίσκεις την αγάπη, δεν είναι όλα τέλεια. Αυτό ήταν ένα ταξίδι και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι πιο λυπημένος από μένα", πρόσθεσε.

Η 30χρονη υποστήριξε ότι δεν σκόπευε να βλάψει ή να τρομάξει το θύμα αλλά η αστυνομία ανέφερε ότι μερικά από τα μηνύματα ήταν απειλητικά. Ερωτηθείσα για το αν θα αφήσει τώρα το θύμα ήσυχο, απάντησε: "Αν το θέλει. Αν θέλει να πάω στη φυλακή, θα πάω. Είναι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Είναι η αδερφή ψυχή μου".

Πηγή: 

CBS News

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network