Μήνυμα σε μπουκάλι "ταξίδευε" από το 2018 στον Ατλαντικό

Μήνυμα σε μπουκάλι "ταξίδευε" από το 2018 στον Ατλαντικό
2021 MEL EVANS/AP PHOTO

Το μπουκάλι "ξεκίνησε" το ταξίδι του από τη Μασαχουσέτη πριν τρία χρόνια και έφτασε στις Αζόρες, "ενώνοντας" δυο έφηβους.

Ένα μήνυμα σε ένα μπουκάλι κατάφερε να "ενώσει" δυο έφηβα αγόρια, "ταξιδεύοντας" σε ολόκληρο τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bbc, ο 16χρονος σήμερα Sean Smith πέταξε το μπουκάλι στον Ατλαντικό ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά του στην ανατολική πολιτεία των ΗΠΑ, στο Ρόουντ Άιλαντ, το 2018 και τρία χρόνια αργότερα, το μήνυμα έφτασε στις Αζόρες, στο πορτογαλικό αρχιπέλαγος στα μέσα του Ατλαντικού.

Το μήνυμά του έγραφε: "Είναι η ημέρα των ευχαριστιών. Είμαι 13 και επισκέπτομαι την οικογένεια στο Ρόουντ Άιλαντ. Είμαι από το Βερμόντ. Εάν βρεθεί, το email είναι [email protected]" Ο Christian Santos, 17 ετών, ήταν ο τυχερός που ανακάλυψε το μπουκάλι, το οποίο φαίνεται πως ταξίδεψε απόσταση πάνω από 3.000 μίλια (4.820 χλμ).

Ο Christian Santos μιλώντας στην εφημερίδα Boston Globe ανέφερε πως βρήκε το μπουκάλι τη στιγμή που ψάρευε με τον ξάδελφό του σε ρηχά νερά, όπου συνήθως μαζεύει σκουπίδια. «Το σήκωσα, κοίταξα μέσα και είδα ότι υπήρχε ένα χαρτί εκεί. Νόμιζα ότι ήταν ενδιαφέρον και πήγα να το δείξω στη μαμά μου» ανέφερε ο 17χρονος.

Μάλιστα, η μητέρα του νεαρού, Molly Santos είπε στον γιο της πως το σημείωμα προέρχεται από περιοχή κοντά στη Μασαχουσέτη, όπου γεννήθηκε εκείνος πριν μετακομίσουν στις Αζόρες. Οι δυο τους ακολούθησαν τις οδηγίες και αποφάσισαν να στείλουν email πως βρήκαν το μπουκάλι, όμως δεν έλαβαν κάποια απάντηση καθώς ο Sean είχε ξεχάσει πως είχε πετάξει το μπουκάλι πριν τρία χρόνια.

Ωστόσο, το μήνυμα τελικά βρήκε αποδέκτη και η μητέρα του Christian πραγματοποίησε μια ανάρτηση την περασμένη εβδομάδα, προκαλώντας το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης για την αυθεντικότητά του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE: