Μοντέλο του OnlyFans λέει ότι “εξερράγη” το κεφάλι της μετά από πλαστική στην Τουρκία

Μοντέλο του OnlyFans λέει ότι “εξερράγη” το κεφάλι της μετά από πλαστική στην Τουρκία
Η Weronika tiktok

Μοντέλο του OnlyFans επέστρεφε αεροπορικώς από την Τουρκία, όταν το κεφάλι της "εξερράγη", λίγο μετά από πλαστική επέμβαση που πραγματοποίησε.

Η Weronika, μοντέλο του OnlyFans, καταγγέλλει ότι καθώς επέστρεφε αεροπορικώς από την Τουρκία, το κεφάλι της “εξερράγη” μέσα στο αεροπλάνο, αφού λίγες ώρες πριν είχε υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση.

«Η τομή που έσκασε είναι πίσω από το αυτί μου», ανέφερε η ίδια, σε αναρτήσεις της στο TikTok.

Το μοντέλο του OnlyFans υποστήριξε ότι είχε κάνει κανθοπλαστική, ή αλλιώς την επέμβαση “cat eye”, λίγες ώρες πριν εκείνη και ο φίλος της επιβιβαστούν σε μια πτήση για να επιστρέψουν στην Πολωνία από την Τουρκία.

«Ήμασταν στο αεροπλάνο, όλα ήταν ήρεμα, είχαμε πέσει για ύπνο γιατί ταξιδεύαμε από τις 2:00 π.μ. και ξυπνάω και πονάω πολύ», λέει η Weronika, σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok.

«Ένιωθα πόνο παντού. Σηκώθηκα, πήγα στην τουαλέτα και άκουσα ένα “ποπ” και με έπιασε ταχυκαρδία και είπα “Τι στο δ…λο συμβαίνει;”».

«Η τομή που έσκασε είναι πίσω από το αυτί μου και ήταν πραγματικά αρκετά δυνατή», είπε η Weronika. «Αμέσως μετά, άρχισα να αισθάνομαι το καυτό υγρό να στάζει στον λαιμό μου. Προφανώς ήταν αίμα», συνέχισε η ίδια.

Όπως γράφει η nypost, το μοντέλο του OnlyFans έμεινε με επιδέσμους και χαρτομάντηλα στο κεφάλι της για όλη τη διάρκεια της πτήσης και μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο επικοινώνησε με τον χειρούργο της, ο οποίος την συμβούλευσε να συνεχίσει να βάζει την αντιβιοτική κρέμα που της είχε δώσει.

Η Weronika ενημέρωσε τους fans της ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι ο τραυματισμός της δεν ήταν απειλητικός για τη ζωή της. «Παιδιά, πρόκειται προφανώς για ράμματα που σκίστηκαν στο αεροπλάνο. Προφανώς δεν μου έσκασε ο εγκέφαλος», έγραψε στα σχόλιά της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα