Μπαράκ Ομπάμα: Η ανάρτηση για τα 30 χρόνια γάμου με τη Μισέλ – “Εκείνη τη μέρα κέρδισα το λαχείο”

Μπαράκ Ομπάμα: Η ανάρτηση για τα 30 χρόνια γάμου με τη Μισέλ – “Εκείνη τη μέρα κέρδισα το λαχείο”
Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα Instagram@barackobama

Με ένα τρυφερό μήνυμα και μία σπάνια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ευχήθηκε στην αγαπημένη του "Miche" για την 30η επέτειο γάμου τους. Η κοινή φωτογραφία που μοιράστηκαν.

Τριάντα χρόνια γάμου συμπληρώνουν ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ Ομπάμα και αμφότεροι αντάλλαξαν τρυφερές ευχές δημοσιεύοντας σπάνιες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους στους λογαριασμούς τους στα social media.

Αποκαλώντας την Miche, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής με χιουμοριστική διάθεση έγραψε αρχικά πως “μετά από 30 χρόνια, δεν είμαι σίγουρος γιατί φαίνεσαι ακριβώς το ίδιο και εγώ όχι” και πρόσθεσε πως “ξέρω ότι κέρδισα το λαχείο εκείνη την ημέρα – ότι δεν θα μπορούσα να ζητήσω έναν καλύτερο σύντροφο ζωής. Χρόνια πολλά, γλυκιά μου!”.

Με τη σειρά της, η Μισέλ Ομπάμα έστειλε τις δικές της ευχές για χαρούμενη επέτειο στον σύζυγό της γράφοντας χαρακτηριστικά: “Χαρούμενη επέτειο στον άνδρα που αγαπώ. Αυτά τα τελευταία 30 χρόνια υπήρξαν μια περιπέτεια και είμαι ευγνώμων που σε έχω στο πλευρό μου. Για μια ζωή μαζί, σ’ αγαπώ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version