Μπέπε Γκρίλο: Νωθρότητα και πάθος το 'ευχαριστώ' μου στους Ιταλούς

Five-Star Movement (M5S) founder Beppe Grillo, attends his party's final rally in Rome, Friday, March 2, 2018. General elections in Italy will be held Sunday. (AP Photo/Andrew Medichini)
Five-Star Movement (M5S) founder Beppe Grillo, attends his party's final rally in Rome, Friday, March 2, 2018. General elections in Italy will be held Sunday. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο ιδρυτής του κινήματος Πέντε Αστέρων μίλησε επίσης για "ευμετάβλητη στάση των μέσων ενημέρωσης"

Στους ψηφοφόρους του κινήματος Πέντε Αστέρων, μετά την χθεσινή εκλογική αναμέτρηση, αναφέρθηκε ο ιδρυτής του, Μπέπε Γκρίλο, μέσω του προσωπικού του ιστολογίου.

«Νωθρότητα και πάθος, το "ευχαριστώ" μου σε εσάς τους ιταλούς», γράφει ο Ιταλός ηθοποιός και πολιτικός. «Σας ευχαριστούμε για το ότι προσέξατε και ερμηνεύσατε την προσπάθειά μας, κατανοώντας περί τίνος πρόκειται. Ίσως μπορούμε να ξαναμιλήσουμε γι΄αυτό, να χρησιμοποιήσουμε ακόμη αυτή την λέξη. Διότι αποτελεί το παν για όσους το ζούνε: το πάθος», γράφει ο Γκρίλο.

Παράλληλα, κάνει αναφορά στην «ευμετάβλητη στάση των μέσων ενημέρωσης», διότι «η παρουσίαση της λίστας υποψήφιων υπουργών του κινήματος, (με την οποία θελήσαμε να δείξουμε αμέσως την στράτευσή μας, με ποιότητα και με μια σαφή ιδέα για το μέλλον) πλέον, δεν χλευάζεται», αλλά «τώρα που κερδίσαμε, γίνεται λόγος για πεφωτισμένη κίνηση».

Ο Μπέπε Γκρίλο, τέλος, ευχαριστεί και είναι ευγνώμων στους ψηφοφόρους του, για το ότι «ενώ κάποιες στιγμές, ο ίδιος νόμιζε πως όλα όσα έκαναν τα Πέντε Αστέρια, άνθισαν πολύ αργά, εκείνοι στάθηκαν ικανοί να κοιτάξουν πέρα από τις σκόνες».

(Φωτογραφία: AP / Andrew Medichini)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιταλία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ιταλία: Ο χορός των τεράτων

Ιταλία: Παραιτήθηκε ο Ματέο Ρέντσι

Πολιτικό αδιέξοδο στην Ιταλία- Πρώτο κόμμα το Κίνημα Πέντε Αστέρων, ενισχυμένη η ακροδεξιά

Εκλογές στην Ιταλία: Πρωτιά για το Κίνημα Πέντε Αστέρων - Θολό τοπίο δείχνουν τα exit poll

ADVERTISING

SHARE: