Better Call Saul: Ο Μπομπ Όντενκερκ κατέρρευσε στα γυρίσματα

Better Call Saul: Ο Μπομπ Όντενκερκ κατέρρευσε στα γυρίσματα
O Μπομπ Όντενκερκ AP Photo/Chris Pizzello

Ο ηθοποιός Μπομπ Όντενκερκ έχασε τις αισθήσεις του ενώ γυρνούσε μια σκηνή στο Νέο Μεξικό (όπου διαδραμματίζεται η σειρά) και αμέσως το συνεργείο κάλεσε ασθενοφόρο.

Στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Μπομπ Όντενκερκ, ο οποίος φέρεται να κατέρρευσε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς “Better Call Saul”.

Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλλείται το TMZ, ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός έχασε τις αισθήσεις του ενώ γυρνούσε μια σκηνή στο Νέο Μεξικό (όπου διαδραμματίζεται η σειρά) και αμέσως το συνεργείο κάλεσε ασθενοφόρο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

O 58χρονος σήμερα Όντενκερκ είναι αυτό που λέμε late bloomer: Η δημοσιότητα άργησε να έρθει ωστόσο η συμμετοχή του στο θρυλικό “Breaking Bad” το 2009, όπου εμφανίστηκε σε μόλις τρία επεισόδια, υποδυόμενος τον Saul, τον δικηγόρου που λέει ψέματα πιο γρήγορα κι από τον ίσκιο του, ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό, κι έκανε τους δημιουργούς της σειράς όχι μόνο να κρατήσουν τον χαρακτήρα του αλλά να του δοθούν και περισσότερα πράγματα για να κάνει.

Ήταν τέτοια η δημοφιλία του χαρακτήρα, που στη συνέχεια απέκτησε την επιτυχημένη spin-off σειρά «Better Call Saul » που διανύει ήδη την έκτη σεζόν της. Για την ερμηνεία του σε αυτή ο Όντενκερκ έχει ήδη 4 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ερμηνείας σε Δραματική Σειρά. Ενδεχομένως η αναπόφευκτη πέμπτη να είναι και η τυχερή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όντενκερκ κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξωφρενική περιπέτεια «Nobody» (2021), η οποία προβάλλεται αυτές τις ημέρες στους κινηματογράφους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version