Νέα κατηγορία για βιασμό σε βάρος του Στρος Καν

default image

Διαβάστε όλα τα στοιχεία σχετικά με τις νέες κατηγορίες κατά του Ντομινίκ Στρος Καν. Τι κατήγγειλε ιερόδουλη από το Βέλγιο

Για άλλον ένα βιασμό κατηγορείται ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος είναι ήδη εμπλεκόμενος σε μία δίκη σε εξέλιξη, για πιθανή συμμετοχή σε κύκλωμα πορνείας στη Λίλ της Γαλλίας.

Ειδικότερα, μία εκδιδόμενη, βελγικής υπηκοότητας, κατέθεσε μήνυση ενάντια του Στρος Καν, καθώς και άλλων τριών πρώην συνεργατών του άλλοτε ισχυρού άντρα της οικονομίας, για ομαδικό βιασμό του οποίου ισχυρίζεται ότι υπήρξε θύμα το Δεκέμβριο του 2010 στην Ουάσιγκτον.

Η Μαρί Αν Σ. μια νεαρή Βελγίδα που την εποχή των γεγονότων, ήταν 25 ετών, καταγγέλλει ότι ο Στρος Καν και οι επιχειρηματίες Φαμπρίς Παστσκόφσκι, Νταβίντ Ροκέ, καθώς και ο επιθεωρητής Ζαν Κριστόφ Λαγκάρντ βρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου W της Ουάσινγκτον, μαζί με την ίδια και μια άλλη 26χρονη εκδιδόμενη, την Αουρελί Ντ.

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, φέρεται να άσκησε βία επάνω της, αφού όπως λέει η νεαρή γυναίκα: ”Μου κρατούσε τα χέρια. Μου τραβούσε τα μαλλιά, με πονούσε. Είμαι 50 κιλά, εκείνος είναι πιο βαρύς”. Η Μαρί Αν, κάνει λόγο και για απόπειρα ”σοδομισμού”.

”Αρνήθηκα, λέγοντας όχι, δεν θέλω. Προσπάθησα να φύγω αλλά ήταν πολύπλοκο γιατί ήταν επάνω μου και είναι πολύ βαρύς. Φυσικά δεν ούρλιαξα, είπα όμως ξεκάθαρα ότι δεν ήθελα, πολλές φορές και δυνατά” προσθέτει η Βελγίδα, διευκρινίζοντας ότι οι υπόλοιποι παρόντες δεν παρενέβησαν και ότι ο Ντ. Ροκέ της κρατούσε τα χέρια.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η Liberation, η Αουρελί Ντ. η άλλη εκδιδόμενη, δίνει μια πιο ήπια εκδοχή των γεγονότων: ”Δεν την άκουσα να λέει όχι, αν δεν ήθελε και αν είχε φωνάξει, θα την είχα ακούσει και θα είχα επέμβει” λέει η Αουρελί, παραδέχεται όμως ότι ήταν λίγο ”απασχολημένη” και ίσως και να μην μπόρεσε να ακούσει την φίλη της.

Οι δυο γυναίκες πάντως δεν έχουν καταθέσει μήνυση. Ο Στρος Καν αρνείται ότι υπήρξε οποιαδήποτε άσκηση βίας κατά την διάρκεια των πάρτι, ενώ οι δικηγόροι λένε ότι η Liberation παραμονές των εκλογών επιλέγει να δημοσιεύσει παλιότερα στοιχεία μιας γνωστής υπόθεσης

Οι γαλλικές αρχές εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο να εντάξουν τη νέα κατηγορία στην υπάρχουσα δικαστική έρευνα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα