Νέα Υόρκη: Άνδρας σπρώχνει με βία γυναίκα στις γραμμές του μετρό – Σοκαριστικό βίντεο

Νέα Υόρκη: Άνδρας σπρώχνει με βία γυναίκα στις γραμμές του μετρό – Σοκαριστικό βίντεο
Επίθεση νεαρού άνδρα σε γυναίκα στο μετρό της Νέας Υόρκης NYPD Crime Stoppers

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο ένας νεαρός άνδρας σπρώχνει με βία μία τυχαία γυναίκα που στέκεται στην αποβάθρα, στις γραμμές του μετρό στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Ο δράστης αναζητείται.

Τη στιγμή που ένας νεαρός άνδρας πετάει με βία προς τις γραμμές του μετρό μία γυναίκα στο μετρό της Νέας Υόρκης κατέγραψε κάμερα ασφαλείας με το βίντεο να έχει γίνει viral και να προκαλεί σοκ.

Το εν λόγω βίντεο της επίθεσης το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης απεικονίζει έναν νεαρό άνδρα να πλησιάζει μία μεσήλικη γυναίκα στον σταθμό του μετρό Τζάξον Άβενιου να την αρπάζει με τα δύο του χέρια και να την πετάει προς τις ράγες.

Η γυναίκα τραυματίστηκε κατά την πτώση της στην πλατφόρμα λίγο πριν πέσει στις ράγες του σταθμού, ενώ σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες τη βοήθησαν να ανέβει ξανά στην πλατφόρμα, ανέφερε εκπρόσωπος της Αρχής Συγκοινωνιών.

Το θύμα της αναίτιας επίθεσης μεταφέθηκε στο νοσοκομείο Λίνκολν σε σταθερή κατάσταση, ανέφερε η αστυνομία, ενώ η Αρχή Συγκοινωνιών σχολίασε πως η γυναίκα υπέστη τραύματα στο κεφάλι και το χέρι.

Οι αρχές αναζητούν τον δράστη, ενώ ζητούν από όποιον γνωρίζει περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του να επικοινωνήσει με τα αρμόδια τμήματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα