Νέα Υόρκη: Στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικοί που ήπιαν μιλκ σέικ με χλωρίνη

Νέα Υόρκη: Στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικοί που ήπιαν μιλκ σέικ με χλωρίνη
Αστυνομικοί στην Νέα Υόρκη κατά την διάρκεια διαδήλωσης για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ AP

Τρεις αστυνομικοί στις ΗΠΑ, έσπευσαν στο νοσοκομείο όταν κατάλαβαν ότι είχαν καταναλώσει τοξική ουσία. Θεωρούν ότι κάποιος έβαλε χλωρίνη στα ροφήματά τους προκειμένου να τους δηλητηριάσει

Τρεις αστυνομικοί στην Νέα Υόρκη οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο με την υποψία δηλητηρίασης από χλωρίνη, μετά από κατανάλωση μιλκ σέικ σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας, το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με ανακοίνωση σωματείου αστυνομικών της πόλης, αναφέρει το CNN.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης έχει ξεκινήσει έρευνα μετά την διακομιδή των τριών αστυνομικών σε τοπικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο σωματείο, το οποίο εκπροσωπεί περισσότερους από 50.000 εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικούς, ανέφερε σε δήλωσή του ότι οι αστυνομικοί “ανακάλυψαν πως μία τοξική ουσία, που θεωρείται ότι είναι χλωρίνη, είχε τοποθετηθεί στα ροφήματα τους”.

Είχαν ήδη καταναλώσει μεγάλο μέρος τους όταν το αντιλήφθηκαν, αναφέρουν.

“Όταν οι αστυφύλακες της Νέας Υόρκης δεν μπορούν καν να πάρουν το γεύμα τους χωρίς να τους επιτεθούν, καθίσταται σαφές πως το περιβάλλον εργασίας μας έχει επιδεινωθεί δραματικά”, ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου, Πάτρικ Λιντς.

Μετά το συμβάν, εστάλη σε όλα τα μέλη του σωματείου επιστολή, με την οποία ειδοποιούνται να εξετάζουν προσεκτικά το φαγητό τους και να παραμένουν σε εγρήγορση κατά την διάρκεια των γευμάτων τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα