Νεαρή Μπαρ Μάνατζερ νόμιζε πως έπαθε έμφραγμα αλλά την είχε πνίξει ο Σεφ του μαγαζιού της

Νεαρή Μπαρ Μάνατζερ νόμιζε πως έπαθε έμφραγμα αλλά την είχε πνίξει ο Σεφ του μαγαζιού της
Facebook

Η νεαρή κοπέλα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς να θυμάται το τι είχε συμβεί στο bar-restaurant "Cameo" στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Σήμερα, κατηγορεί τη διοίκηση του μαγαζιού για πλήρη συγκάλυψη περιστατικού βίαιης κακοποίησης.

H 24χρονη Molly Phillips έχασε τις αισθήσεις της όταν δέχθηκε επίθεση από τον Σεφ Nathan Webb σε πάρτι που διεξαγόταν στο μαγαζί, πέρυσι τα Χριστούγεννα. Η νεαρή μάνατζερ του μαγαζιού στο οποίο εργαζόταν και ο Webb, πίστευε αρχικά πως είχε υποστεί έμφραγμα, ωστόσο τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που της έδειξε η αστυνομία, άλλαξαν την ιστορία.

Η νεαρή κοπέλα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς να θυμάται το τι είχε συμβεί στο bar-restaurant “Cameo” στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Τα πλάνα του κυκλώματος παρακολούθησης, είχαν “πιάσει” το περιστατικό. Σήμερα καταγγέλλει πως είχε μιλήσει για την επίθεση στη διοίκηση του καταστήματος, ωστόσο εκείνοι είχαν αγνοήσει τους ισχυρισμούς της. Έτσι, αφού παραιτήθηκε, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του Σεφ και της διοίκησης του “Cameo”.

Στην κατάθεσή της αναφέρει πως σύμφωνα με τα πλάνα που είδε, ο Nathan Webb της πίεσε τον λαιμό με τα χέρια του και παρά την προσπάθειά της να αντιδράσει συνέχισε να την πιέζει μέχρις ότου εκείνη λυποθύμησε.

Facebook

“Λιποθύμησα στα χέρια του και ύστερα με πέταξε κάτω και χτύπησε το κεφάλι μου σε ένα ψυγείο γελώντας διαρκώς. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και οι γιατροί με εξέτασαν για πιθανό έμφραγμα καθώς υπήρχε αίμα στο στόμα μου”. Οι γιατροί της είπαν αρχικά πως τα τραύματα στο κεφάλι της προκλήθηκαν κατά την πτώση της μετά τη λιποθυμία της, ενώ από το σοκ, η ίδια ισχυρίζεται πως είχε ολική απώλεια μνήμης από τη συγκεκριμένη βραδιά.

Προσθέτει δε πως ο ιδιοκτήτης του μπαρ αγνόησε επανειλημμένα τις καταγγελίες της εναντίον του πρώην συναδέλφου της.

Από τη δική της μεριά, η διοίκηση του καταστήματος ισχυρίζεται πως η νεαρή δεν ήθελε να κινηθεί νομικά εναντίον του Σεφ μετά το περιστατικό. Κάτι που έγινε μετά από μήνες.

Ο Σεφ προσήχθη τελικά στις 8 Μαΐου αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεσή του και παραμένει υπάλληλος του μαγαζιού. Από τις καταθέσεις πελατών προέκυψε ωστόσο πως ο Webb είχε και στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά, καθώς είχε λογομαχήσει με πελάτες.

Η Phillips κατηγορεί τους ιδιοκτήτες του “Cameo” για συγκάλυψη, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Facebook
 

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version