Kristoff St. John: Νεκρός στα 52 του o σταρ της σειράς “Ατίθασα Νιάτα”

Kristoff St. John: Νεκρός στα 52 του o σταρ της σειράς “Ατίθασα Νιάτα”
O Kristoff St. John με το βραβείο Emmy στα χέρια για την παρουσία του στη σειρά Ατίθασα Νιάτα, στην απονομή του 2008 AP

Ο ηθοποιός, που έδινε "σάρκα και οστά" σε έναν από τους πιο αγαπητούς ρόλους της θρυλικής σαπουνόπερας, έδινε μάχη με την κατάθλιψη μετά τον θάνατο του γιου του.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών άφησε ο Kristoff St. John, ο οποίος ερμήνευσε τον ρόλο του Neil Winters στη θρυλική σαπουνόπερα “Ατίθασα Νιάτα”. Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά.

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη, ο St. John μπήκε στη βιομηχανία του θεάματος σε νεαρή ηλικία. Σύμφωνα με το βιογραφικό του, έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση σε ηλικία 7 ετών συμμετέχοντας σε σειρά, για να ακολουθήσουν ρόλοι και σε άλλες σαπουνόπερες ενώ έκανε εμφάνιση και σε επεισόδιο του The Cosby Show. Εντάχθηκε στο καστ των “Ατίθασων Νιάτων” το 1991 και έγινε από τους αγαπημένους των θεατών.

Η ειρωνεία ήταν ότι η πραγματική ζωή του μπορούσε εύκολα να ανταγωνιστεί την πλοκή στις σαπουνόπερες. Οι γονείς του, που ήταν Ινδουιστές, είχαν επαφή με τον Sathya Sai Baba, έναν γκουρού που έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους 100 πιο σημαντικούς πνευματικούς ανθρώπους του κόσμου.

Το 2014 ο 24χρονος γιος Julian πέθανε ενώ ήταν τρόφιμος σε ψυχιατρική κλινική στην Καλιφόρνια. Ο ηθοποιός και η πρώην σύζυγός του, Mia, προχώρησαν σε αγωγή κατά της κλινικής. Ο ίδιος είχε γνωστοποιήσει και τις μάχες που έδινε με την κατάθλιψη μετά τον χαμό του γιου του.

Η τελευταία δραστηριότητά του στο twitter ήταν στις 21 Ιανουαρίου, όταν έκανε retweet ένα ποστ που έγραφε: “Η θλίψη για την απώλεια ενός παιδιού είναι μια συνεχής διαδικασία. Ξεκινά την ημέρα που φεύγει το παιδί σου και τελειώνει την ημέρα που ο γονιός θα τον συναντήσει”.

Τον Σεπτέμβριο, πάντως, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στο instagram με δαχτυλίδι αρραβώνων, με την οποία είχε αποκαλύψει ότι το μοντέλο σύντροφός του, Kseniya Mikhaleva είχε δεχτεί την πρόταση γάμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα