Νέο Βίντεο: Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή του θανάσιμου τροχαίου του Πολ Γουόκερ

default image

Οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος από το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Paul Walker και τον Roger Rodas (Vid)

Νέο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος στο οποίο απαθανατίζεται η ακριβής στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον Paul Walker και τον Roger Rodas δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο φαίνεται πυκνός μαύρος καπνός να καλύπτει τον ουρανό τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την πρόσκρουση του αυτοκινήτου σε ένα δέντρο.

Από το υλικό απομακρύνονται και τα σενάρια που ήθελαν να κοντράρονταν σε αγώνα ταχύτητας, καθώς δεν καταγράφονται άλλα αυτοκίνητα μπροστά ή πίσω από τη μοιραία Porsche.

Αντίθετα, φαίνονται αυτοκίνητα να φτάνουν βιαστικά στο σημείο, καθώς φίλοι και περαστικοί άκουσαν τη σύγκρουση. Στο φως έρχονται και οι φωτογραφίες από τις δραματικές στιγμές που πυροσβέστες και αστυνομικοί “παλεύουν” για να απομακρύνουν έναν από τους φίλους του ηθοποιού από τη σκηνή του δυστυχήματος.

Επαγγελματίας οδηγός που βρισκόταν στη φιλανθρωπική εκδήλωση στη Santa Clarita ισχυρίζεται πως ο Paul Walker και ο Roger Rodas πήραν τη μοιραία Porsche προκειμένου να την ελέγξουν για ύποπτο μηχανικό πρόβλημα.

“Ενώ προσπαθούσαν να τοποθετήσουν την Porsche πίσω στο γκαράζ, παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Άκουσα κάποιον να λέει, νομίζω ήταν ο Roger, “γιατί κάνει έτσι; Ας το πάρουμε για μία βόλτα”. Ο Paul είπε “άσε με να έρθω μαζί σου”.

“Πήραν το αυτοκίνητο επειδή κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήταν υπεύθυνοι άνθρωποι. Διαπίστωσαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το αυτοκίνητο και ήθελαν να το ανακαλύψουν”, σημείωσε μάρτυρας στο Hollywood Reporter.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα