Νιλ Γιανγκ: Προχωρά σε αγωγή κατά της εκστρατείας του Τραμπ

Ο τραγουδιστής Νιλ Γιανγκ Rebecca Cabage/Invision/AP

Ο τραγουδιστής ανήρτησε στον ιστότοπό του, αγωγή κατά της εκστρατείας του Τραμπ, ισχυριζόμενος ότι ο Πρόεδρος και οι διοργανωτές δεν έχουν την άδεια για να παίζουν τα τραγούδια του.

Ο Νιλ Γιανγκ εξακολουθεί να βάλλει κατά του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ. Όπως αναφέρει το Rolling Stone, ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός ανήρτησε στον ιστότοπό του, Neil Young Archives (NYA) αγωγή κατά της εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, ισχυριζόμενος ότι ο Πρόεδρος και οι διοργανωτές της εκστρατείας του δεν έχουν την άδεια για να παίζουν τα τραγούδια του, «Rockin' in the Free World» και «Devil's Sidewalk» σε προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, και τα δύο είχαν χρησιμοποιηθεί στις πρόσφατες συγκεντρώσεις στην Tulsa της Οκλαχόμα και στο Mount Rushmore. Δεν είναι σαφές κατά πόσον έχει κατατεθεί επισήμως η αγωγή καθώς δεν κατέστη δυνατόν να εξασφαλίσει το περιοδικό σχετικό σχόλιο από εκπρόσωπο του Νιλ Γιανγκ. Επίσης, εκπρόσωποι της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ δεν ανταποκρίθηκαν σε αίτημα του Rolling Stone για σχόλιο.

ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS