Ο ανεμοδαρμένος Τραμπ κολλά τη γραβάτα του με σελοτέιπ

Ο ανεμοδαρμένος Τραμπ κολλά τη γραβάτα του με σελοτέιπ

Οι στυλίστες του Αμερικανού προέδρου επέλεξαν μια "αντισυμβατική" λύση που θα κρατά τη γραβάτα του Αμερικανού προέδρου σταθερή στη θέση της.

Ένα νέο ατόπημα του Ντόναλντ Τραμπ, στυλιστικό αυτήν τη φορά, έχει προκαλέσει σωρεία σχολίων από τους επικριτές του καθώς και αρκετό “τρολάρισμα” στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Ο Αμερικανός  πρόεδρος είχε δεχθεί κριτική για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιεί κλιπ για τη γραβάτα του με αποτέλεσμα να την… παρασέρνει ο άνεμος, και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, αποφάσισε να δράσει! Η λύση που βρήκε ωστόσο στο ενδυματολογικό του πρόβλημα εξέπληξε τους πάντες: Αντί να αγοράσει κάποιο κλιπ ή καρφίτσα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ προτίμησε να κολλήσει την γραβάτα του με… σελοτέιπ.

Την Παρασκευή, κατά την άφιξή του στο Ορλάντο, καθώς ο κ. Τραμπ κατέβαινε τις σκάλες του προεδρικού Air Force One, ο αρκετά δυνατός αέρας που επικρατούσε στο αεροδρόμιο δεν άφησε σε ησυχία τη γραβάτα του και αποκάλυψε το στιλιστικό μυστικό.

Την αμφιλεγόμενη μάλιστα πατέντα φαίνεται να χρησιμοποίησε και κατά τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής του, εκείνη της ορκωμοσίας του, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πόσο “αντισυμβατικός” είναι.

 

Πηγή φωτογραφιών: Shuttershock, AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα