Ο Χειμώνας φεύγει, το διαζύγιο έρχεται για τον Μπερλουσκόνι

Ο Χειμώνας φεύγει, το διαζύγιο έρχεται για τον Μπερλουσκόνι

Γλυτώνει από τα "δεσμά" του γάμου, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Όχι ότι τον περιόριζαν, αλλά θα είναι και τυπικά ελεύθερος για νέες περιπέτειες

"Μέχρι το τέλος της άνοιξης ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα έχει πάρει διαζύγιο και θα πρέπει να είναι, κατά συνέπεια, ελεύθερος να ξαναπαντρευτεί", γράφει η ιταλική εφημερίδα Κοριέρε Ντέλα Σέρα.

Σήμερα έλαβε χώρα μια ακόμη δικάσιμος, στο δικαστήριο της πόλης Μόντζα, κοντά στο Μιλάνο, για τον καθορισμό των λεπτομερειών της υπόθεσης διαζυγίου του Ιταλού κεντροδεξιού πρώην πρωθυπουργού από την σύζυγο σε διάσταση, Βερόνικα Λάριο.

Προς το παρόν, σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, η απόφαση των δικαστών θα αφορά μόνον το διαζύγιο αυτό κάθε αυτό, χωρίς να θίγεται η οικονομική παράμετρος.

Σε ότι αφορά την διατροφή της κυρίας Λάριο αρχικά είχε εκδικασθεί το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο, στην συνέχεια, μειώθηκε στο ένα εκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Για την οριστική απόφαση που αφορά την διατροφή θα πρέπει να συνεδριάσει, τους επόμενους μήνες, το δικαστήριο του Μιλάνου.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network