Ο Έλον Μασκ αποχαιρέτησε τον Βαγγέλη Παπαθανασίου: “Καληνύχτα γλυκέ μαέστρο”

Ο Έλον Μασκ αποχαιρέτησε τον Βαγγέλη Παπαθανασίου: “Καληνύχτα γλυκέ μαέστρο”
Έλον Μασκ AP

Ο Έλον Μασκ αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο τουίτερ, τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης (17/05) στο Παρίσι.

Φτωχότερη είναι η παγκόσμια μουσική κοινότητα, καθώς “έφυγε” από τη ζωή ένας από τους τελευταίους μεγάλους Έλληνες συνθέτες της χώρας μας, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης πέθανε σε ηλικία 79 ετών το βράδυ της Τρίτης (17/05) στο Παρίσι.

Ο Έλον Μασκ με ανάρτησή του στο τουίτερ αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Βαγγέλη Παπαθανασίου. “Καληνύχτα, γλυκέ μαέστρο, κι αγγέλων φτερουγίσματα ας σε νανουρίζουν” έγραψε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας.

Τη δυσάρεστη είδηση του χαμού του Έλληνα μουσικού και συνθέτη της ηλεκτρονικής, progressive, ambient, τζαζ και ορχηστρικής μουσικής, που ήταν ευρύτερα γνωστός ως Vangelis, επιβεβαίωσε το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπεί με ανακοίνωσή του.

“Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο μεγάλος Έλληνας Βαγγέλης Παπαθανασίου έφυγε από τη ζωή αργά το βράδυ της Τρίτης 17 Μαΐου”, ανέφερε η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version