Ο Έλον Μασκ κήρυξε πόλεμο στην Apple – “Απειλεί να αποκλείσει το Twitter”

Ο Έλον Μασκ κήρυξε πόλεμο στην Apple – “Απειλεί να αποκλείσει το Twitter”
Elon Musk AP PHOTOS/Ringo H.W. Chiu

Σε μια διαμάχη με την Apple φαίνεται πως έχει μπει ο Έλον Μασκ. Προχώρησε σε μια σειρά από tweets στα οποία ασκεί σφοδρή κριτική στον τεχνολογικό κολοσσό, κατηγορώντας τον για λογοκρισία.

Στο στόχαστρο του Έλον Μασκ (Ellon Musk) έχει μπει το τελευταίο 24ωρο η Apple, με τον δισεκατομμυριούχο να την κατηγορεί ότι απειλεί να αφαιρέσει το Twitter από το ψηφιακό κατάστημα εφαρμογών της.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του Twitter προχώρησε σε μια σειρά από αναρτήσεις, στις οποίες “τα βάζει” με τον τεχνολογικό κολοσσό και τον κατηγορεί, εμμέσως πλην σαφώς, για λογοκρισία.

“Η Apple έχει, επίσης, απειλήσει να αποκλείσει το Twitter από το App Store της, αλλά δεν θα μας πει γιατί”, έγραψε σε ανάρτησή του, χωρίς να επιχειρηματολογεί ή να μοιράζεται αποδείξεις για όσα ισχυρίζεται.

Νωρίτερα, είχε υποστηρίξει πως οι διαφημίσεις της Apple έχουν περιοριστεί στο Twitter.

Η Apple έχει σταματήσει να διαφημίζεται στο Twitter. Μισούν την ελευθερία του λόγου στην Αμερική;, έγραψε χαρακτηριστικά, απευθύνοντας ερώτηση στον CEO του τεχνολογικού γίγαντα Tim Cook: “Τι συμβαίνει εδώ @tim_cook;“.

Παράλληλα, σε άλλη ανάρτησή του σχολίασε καυστικά την προμήθεια 30% της Apple στο κατάστημα εφαρμογών της, ισχυριζόμενος ότι είναι “μυστικό”.

Σε άλλη ανάρτηση δημοσίευσε βίντεο της εταιρείας που έχει κάνει το παιχνίδι Fortnite και βρίσκεται σε σύγκρουση με την Apple για την προμήθεια του app store, και την παρουσιάζει ως “Μεγάλο Αδελφό”, σχολιάζοντας “ακριβές”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version