Ο κουλ Ομπάμα βάζει τέλος στα memes και το μπασκετάκι για χάρη των ανασφάλιστων

Ο κουλ Ομπάμα βάζει τέλος στα memes και το μπασκετάκι για χάρη των ανασφάλιστων

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ λέει στους πολίτες της χώρας του πως δεν χρειάζεται memes για να τους πείσει να γραφτούν στο πρόγραμμα ασφάλειας υγείας του healthcare.gov.

Παρότι ο Ομπάμα δεν είναι πια πρόεδρος των ΗΠΑ καταφέρνει να έχει μεγάλη επιρροή στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας του καθώς οι Δημοκρατικοί δείχνουν να έχουν ένα έλλειμμα στιβαρής ηγεσίας.

Από την άλλη ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει καταφέρει να επιβάλλει την πολιτική του. Μεγάλο μέρος του πολιτικού κόσμου και της κοινής γνώμης έχει αντιταχθεί στην προσπάθειά του να μειώσει τη φορολογία στις επιχειρήσεις, στην απόφασή του να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη συμφωνία για το Κλίμα αλλά και από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν, ενώ έντονες ήταν και οι αντιδράσεις για την κατάργηση του Obamacare το οποίο τελικά διατηρείται.

Σημειώνεται πως με το Obamacare, 20 εκατομμύρια πολίτες στις ΗΠΑ, κατάφεραν να αποκτήσουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

Στο παρακάτω βίντεο ο Ομπάμα “σοβαρεύει”. Χωρίς memes, έτσι τουλάχιστον λέει μέχρι να διαψευστεί στο τέλος των πλάνων, χωρίς μπάσκετ, χωρίς Γαλυφιανάκη, καλεί τους αμερικανούς πολίτες να γραφτούν στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε να είναι ασφαλισμένοι και το ερχόμενο έτος. Δείτε παρακάτω τα απολαυστικά πλάνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα