Ο Latuff έκανε τον πλανήτη να δακρύσει για τη σφαγή στη Νίκαια

default image

Ο διάσημος σκιτσογράφος Latuff έδωσε στη δημοσιότητα ένα έργο του εμπνευσμένο από το μακελειό στη Νίκαια της Γαλλίας. Το σκίτσο κάνει τον γύρο της υφηλίου (Pics)

Ο διάσημος σκιτσογράφος Latuff που έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Ερντογάν για τη δουλειά του, δημιούργησε ένα σκίτσο που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Εμπνευσμένος από τη φωτογραφία ενός μικρού παιδιού που κείτεται νεκρό στην άσφαλτο δίπλα από την κούκλα του, ο Latuff έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω έργο:

Η φωτογραφία του μικρού παιδιού, είναι πραγματικά οδυνηρή. Ένα από τα αθώα θύματα της νέας τρομοκρατικής επίθεσης στην καρδιά της Ευρώπης, στη γαλλική ριβιέρα:

Και ο banksy στο πλευρό των θυμάτων:


Ακόμη ένα σκίτσο που δημοσίευσε ο Clément Martel της Le Monde. Πρόκειται για έργο αναγνώστη της εφημερίδας με τίτλο, “το καλοκαίρι έφτασε” Το κόκκινο της γαλλικής σημαίας έγινε αίμα αθώων πολιτών στη Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ της Νίκαιας:

Σκίτσο της Louison:

Το σχόλιο που έκανε μέσω Twitter η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. “Μια άνανδρη τρομοκρατική πράξη. Ανήμερα εθνικής εορτής. Αλληλεγγύη. Αποφασιστικότητα. Ενότητα”, το μήνυμα:

Περισσότερα σκίτσα για το αποτρόπαιο τρομοκρατικό χτύπημα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα