Ο Ντόναλντ Τραμπ κατεβαίνει για πρόεδρος με τους Ρεπουμπλικάνους

default image

Ο επιχειρηματίας και επενδυτής Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος για το χρίσμα του προέδρου στις Αμερικανικές εκλογές του 2016

Αυτή τη φορά δεν αστειεύτηκε.

Ο επιχειρηματίας και επενδυτής Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να διεκδικήσει το χρίσμα του προέδρου των ΗΠΑ και ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του την Τρίτη, μιλώντας στους υποστηρικτές του που είχαν συγκεντρωθεί στο Trump Towers στη Νέα Υόρκη.

Ο Τραμπ θα κατέβει με τους Ρεπουμπλικάνους, κάτι που δεν προκαλεί φυσικά καμία έκπληξη.

Τι είπε στην ομιλία του;

“Η χώρα μας βρίσκεται σε κίνδυνο. Δεν σημειώνει πια καμία νίκη, σε κανένα επίπεδο. Πότε μας είδε κάποιος να κερδίζουμε τελευταία φορά έναντι της Κίνας ας πούμε στον εμπορικό τομέα;”.

Και σχολίασε: “Μας σκοτώνουν. Εγώ προσωπικά, νικάω την Κίνα πάντα. Το Αμερικανικό όνειρο έχει πεθάνει αλλά εγώ θα το επαναφέρω μεγαλύτερο”.

Επίσης, έδωσε στη δημοσιότητα την ακριβή εκτίμηση της περιουσίας του που αγγίζει τα 8,737 δισ. δολάρια.

Ο επιχειρηματίας και τηλεοπτική προσωπικότητα κάλεσε τον Ομπάμα να εγκαταλείψει την πολιτική (πράγμα που θα γίνει) και να συνεχίσει να παίζει γκολφ. Μάλιστα, τον κάλεσε να παίξει σε ένα από τα γήπεδα του, τα οποία χαρακτήρισε “τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο”.

Για το μεταναστευτικό προανήγγειλε την κατασκευή τείχους στα σύνορα του Μεξικό, το οποίο όπως είπε θα κατασκευαστεί από Μεξικανούς.

Τόνισε ότι θα είναι ο πιο σκληρός εχθρός των τζιχαντιστών, ενώ αναφέρθηκε και στην Ελλάδα λέγοντας πως η χώρα μας δεν μπορεί να σωθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα