Ο Ντόναλντ Τραμπ σνομπάρει το Twitter: “Δεν ενδιαφέρομαι να επιστρέψω”

Ο Ντόναλντ Τραμπ σνομπάρει το Twitter: “Δεν ενδιαφέρομαι να επιστρέψω”
Ντόναλντ Τραμπ ap

Την προτίμησή του στο δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Truth Social, στο οποίο διαθέτει 4,57 εκατομμύρια ακολούθους επανέλαβε ο Τραμπ, δηλώνοντας πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο Twitter.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στο Twitter, ακόμη και μετά την απόφαση του Έλον Μασκ, να επαναφέρει τον λογαριασμό του σε λειτουργία, ενώ προηγουμένως, ο νέος ιδιοκτήτης του Μέσου είχε πραγματοποιήσει “δημοσκόπηση”.

Όταν λοιπόν η ισχνή πλειοψηφία ψήφισε υπέρ της επαναφοράς του λογαριασμού του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, δηλαδή το 51,8% μεταξύ των περίπου 15 εκατομμυρίων χρηστών, ο ίδιος αποφάσισε πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει.

«Δεν βλέπω κανένα λόγο για αυτό», είπε ο πρώην πρόεδρος όταν ρωτήθηκε εάν σχεδιάζει να επιστρέψει στο Twitter από μια επιτροπή στην ετήσια συνάντηση ηγεσίας του Ρεπουμπλικανικού Εβραϊκού Συνδέσμου.

“Ο λαός μίλησε. Ο Τραμπ θα αποκατασταθεί”, είχε γράψει στο Twitter ο Μασκ δίνοντας το “πράσινο φως” για την επιστροφή την οποία τελικά ο Τραμπ δεν δέχτηκε, δηλώνοντας πως η νέα του πλατφόρμα Truth Social, η εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την startup του Trump Media & Technology Group (TMTG), είχε μεγαλύτερη αφοσίωση χρηστών από το Twitter και τα πηγαίνει «εξαιρετικά καλά».

Ο λογαριασμός του Τραμπ στο Twitter, ο οποίος είχε πάνω από 88 εκατομμύρια οπαδούς πριν του απαγορευτεί στις 8 Ιανουαρίου 2021, άρχισε να συγκεντρώνει οπαδούς και είχε σχεδόν 100.000 οπαδούς μέχρι τις 22:00 ώρα Ελλάδας το Σάββατο. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν αρχικά ότι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον αποκαταστημένο λογαριασμό το βράδυ του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα