Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Γιανίκ Ανιέλ, συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου

Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Γιανίκ Ανιέλ, συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου
Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Γιανίκ Ανιέλ AP

Ο 29χρονος Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Γιανίκ Ανιέλ, συνελήφθη στη Μιλούζ, στο πλαίσιο έρευνας για "βία και σεξουαλική κακοποίηση παιδιού κάτω των 15 ετών".

Ο 29χρονος Γάλλος Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Γιανίκ Ανιέλ, συνελήφθη στη Μιλούζ στο πλαίσιο έρευνας για “βία και σεξουαλική κακοποίηση παιδιού κάτω των 15 ετών”. Στο πλαίσιο αυτής της δικαστικής έρευνας έχουν ήδη προσαχθεί αρκετά άτομα.

“Ο Ανιέλ συνελήφθη στο Παρίσι και τέθηκε υπό αστυνομική κράτηση στη Μιλούζ”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ο εισαγγελέας της πόλης, Έντβίζ Ρου-Μοριζό και διευκρίνισε ότι τα γεγονότα χρονολογούνται περίπου στο 2016.

Ο πρώην κολυμβητής συνελήφθη επειδή η αστυνομία έκρινε ότι τα γεγονότα είναι πολύ σοβαρά. Η κράτηση ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης και μπορεί να διαρκέσει το πολύ 48 ώρες, ενώ έχει υποβληθεί μήνυση από το φερόμενο ως θύμα.

Σύμφωνα με το SPORT 24, ο Άνιέλ αποσύρθηκε από τις πισίνες το 2016, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, σε ηλικία 24 ετών. Κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 το χρυσό στα 200 μ. ελεύθερο και στα 4Χ100 μ. ελεύθερο, καθώς και το ασημένιο με την ομάδα 4Χ200 μ. ελεύθερο.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα