Bίντεο: Ο Όσκαρ Πιστόριους παίζει ποδόσφαιρο στη φυλακή

default image

Κανονικά συνεχίζει τη ζωή του, μετά από τη δολοφονία της συντρόφου του, ο Όσκαρ Πιστόριους ακόμα και στη φυλακή όπου η κάμερα ασφαλείας τον συνέλαβε να παίζει ποδόσφαιρο (Vid)

Ο πρώην αστέρας του παγκόσμιου στοίβου, Όσκαρ Πιστόριος φαίνεται να συνεχίζει κανονικά τη ζωή του, ακόμη, και μέσα από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς, όπως φαίνεται, ψάχνει τρόπους για να “σκοτώσει” ευχάριστα την ώρα του.

Ο καταδικασμένος σε πενταετή φυλάκιση Πιστόριους συνελήφθη από τις κάμερες ασφαλείας να παίζει ποδόσφαιρο με συγκρατούμενο του, άλλοτε σε θέση τερματοφύλακα και άλλοτε σε θέση επιθετικού.

Ο πρώην αθλητής, που αποτελούσε ίνδαλμα για εκατομμύρια ανθρώπους, εμφανίζεται εμφανώς αδυνατισμένος την ώρα που παίζει με τον βαρυποινήτη, Radovan Krejcir, που κρατείται επίσης στις φυλακές της Πρετόρια και σε αντίθεση με τον Πιστόριους αντιμετωπίζει μεγαλύτερη ποινή φυλάκισης.

Ο Πιστόριους καταδικάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο σε πενταετή ποινή φυλάκισης, για την άγρια δολοφονία του 29 μοντέλου Ρίβα Στέενκαμπ τον Φεβρουάριο του 2013.

(Πηγή: Mirror)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα