Ο πρωθυπουργός της Ινδίας τέλειωσε την ομιλία του με τον ύμνο του Darth Vader

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας τέλειωσε την ομιλία του με τον ύμνο του Darth Vader

Ο φόρος τιμής που απέτισε ο Μόντι στο Star Wars αποθεώθηκε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης από δεκάδες χρήστες

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας φαίνεται ότι έχει περάσει στη σκοτεινή πλευρά της Δύναμης καθώς σε πρόσφατη δημόσια ομιλία του, επέλεξε να βάλει για μουσική υπόκρουση το θέμα του Darth Vader, του πρωταγωνιστή "κακού" των ταινιών Star Wars.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στο Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών της Ινδίας στο Νέο Δελχί με αφορμή το νέο νομοσχέδιο για τον φόρο αγαθών και υπηρεσιών. Καθώς τελείωσε η ομιλία του Ινδού πρωθυπουργόύ, από τα μεγάφωνα ακούστηκε το "Αυτοκρατορικό Εμβατήριο", το πασίγνωστο μουσικό θέμα του Darth Vader.

Η επιλογή αυτή αποθεώθηκε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης από δεκάδες χρήστες. Μερίδα σχολιαστών μίλησε για φάρσα, πολλοί ωστόσο επαίνεσαν τον Μόντι, ο οποίος είναι γνωστός θαυμαστής της διαγαλαξιακής κινηματογραφικής σειράς. Αρκετοί μάλιστα συσχέτισαν την επιλογή της μουσικής με τον τερματισμό της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη αναφορά που έκανε ο Μόντι στο κινηματογραφικό σύμπαν του Star Wars: Σε ομιλία του το 2014 στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, ο Ινδός ηγέτης είχε πει στο συγκεντρωμένο πλήθος τη χαρακτηριστική φράση "Είθε η Δύναμη να είναι μαζί σας".

SHARE: