Ο Σάλβιο της Μπόκα Τζούνιορς χτύπησε με το αμάξι την πρώην γυναίκα του και διέφυγε

Ο Σάλβιο της Μπόκα Τζούνιορς χτύπησε με το αμάξι την πρώην γυναίκα του και διέφυγε
O Σάλβιο της Μπόκα Τζούνιορς AP

Η αστυνομία του Μπουένος Άιρες διεξάγει έρευνα για το εντοπισμό του Εντουάρντο Σάλβιο, με την πρώην σύζυγό του να έχει καταγγείλει πως ο 31χρονος στράικερ της Μπόκα Τζούνιορς την χτύπησε εσκεμμένα με το αμάξι του και στη συνέχεια διέφυγε.

Ο Εντουάρντο “Τότο” Σάλβιο έχει να επιδείξει στη διάρκεια της ευρωπαϊκής του διαδρομής δύο τίτλους Europa League με την Ατλέτικο και τέσσερα πρωταθλήματα Πορτογαλίας με την Μπενφίκα, ενώ από το 2019 ανήκει στη γραμμή κρούσης μίας εκ των δημοφιλέστερων ομάδων του πλανήτη, της Μπόκα Τζούνιορς.

Εδώ και λίγες ώρες ωστόσο, το όνομά του φιγουράρει στην πρώτη γραμμή της αργεντίνικης επικαιρότητας για άσχημο λόγο και αυτός έχει να κάνει με μία καταγγελία που έγινε εις βάρος του από την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Μαγκαλί Αραβένα, η οποία ανέφερε στην αστυνομία πως ο 31χρονος επιθετικός την χτύπησε ηθελημένα με το αυτοκίνητό του.

Πέρα από τις καταγγελίες της Αραβένα, έχουν δει το φως της δημοσιότητας και μερικά videos από το συμβάν, με την αστυνομία να αναφέρει πως αυτό έλαβε χώρα μία ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, στη γειτονιά που διαμένει ο Σάλβιο.

Η Αραβένα ανέφερε στην αστυνομία πως πριν από λίγες ημέρες χώρισε με τον Σάλβιο και μαζί με τα δύο παιδιά της πήγαν να μείνουν σε διαμέρισμα στο Ολίβος, με την ίδια να πηγαίνει στο σπίτι του παίκτη για να μιλήσουν.

Εκεί όμως τον είδε να βρίσκεται στο ίδιο αμάξι μαζί με μία άλλη γυναίκα, με την Αραβένα να στέκεται μπροστά από το αμάξι και να του ζητάει να μιλήσουν, αλλά τον ίδιο να βάζει μπροστά τη μηχανή και να την βρίσκει με τις μπροστινές ρόδες, ρίχνοντάς την στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με το SPORT 24, αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί εκείνη στο γόνατο, με τον ποδοσφαιριστή όχι μόνο να μην κατεβαίνει για να δει αν χρειάζεται ιατρική βοήθεια αλλά να αναπτύσσει ταχύτητα και να εξαφανίζεται, για να ακολουθήσει η καταγγελία εις βάρος του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα