Ο Σβαρτσενέγκερ αποχώρησε από το Apprentice. Ο Τραμπ λέει ότι τον απέλυσαν

Ο Σβαρτσενέγκερ αποχώρησε από το Apprentice. Ο Τραμπ λέει ότι τον απέλυσαν

Ο Σβαρτσενέγκερ αποχώρησε από το τηλεριάλιτι "The Celebrity Apprentice" εξαιτίας της ανάμειξης του Τραμπ. Ποια ήταν η απάντηση του προέδρου των ΗΠΑ

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ εγκατέλειψε το τηλεριάλιτι “The Celebrity Apprentice”, του οποίου ήταν παρουσιαστής έχοντας διαδεχτεί τον Ντόναλντ Τραμπ και αιτιολόγησε την αποχώρησή του λέγοντας ότι η εκπομπή είχε αμαυρωθεί εξαιτίας της ανάμειξης σε αυτή του Αμερικανού προέδρου, αναφέρει το BBC.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Empire ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας υποστηρίζει ότι τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης οφείλονται στο ότι ο Τραμπ είναι ο εκτελεστικός παραγωγός της εκπομπής.

Ο “Άρνι” είπε ότι προτιμά να εργαστεί για “ένα σόου που δεν θα κουβαλάει αυτό το φορτίο”.

Ωστόσο, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε στο Twitter ότι ο Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος είχε αναλάβει τον Ιανουάριο, “δεν αποχωρεί οικειοθελώς” αλλά “απολύθηκε εξαιτίας των κακών (θλιβερών) νούμερων τηλεθέασης”. Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι είναι “ένα θλιβερό τέλος για ένα εξαιρετικό σόου”, αναφερόμενος στη θητεία του ως παρουσιαστή της εκπομπής αυτής.

Στο παρελθόν ο Τραμπ, ο οποίος αποχώρησε από το σόου για να θέσει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, είχε διακωμωδήσει τον ηθοποιό.

Στη χθεσινή του συνέντευξη ο Σβαρτσενέγκερ υποστήριξε ότι η εκστρατεία κατά του Τραμπ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης επηρέασε την τηλεθέαση.

“Όταν ο κόσμος διαπίστωσε ότι ο Τραμπ εξακολουθεί να έχει ανάμειξη ως εκτελεστικός παραγωγός και να παίρνει χρήματα από το σόου, τότε οι μισοί (τηλεθεατές) ξεκίνησαν να το μποϊκοτάρουν. Δεν έχει να κάνει με την εκπομπή…γιατί όποιον έβλεπα τυχαία μου έλεγε ‘Μου αρέσει η εκπομπή…αλλά δεν την παρακολουθώ πια από τότε που είδα να αναφέρεται (στους συντελεστές) το όνομα του Τραμπ. Είναι μια πολύ πολωμένη περίοδος αυτή και θεωρώ ότι αυτό το σόου ενεπλάκη σε όλη αυτή την πόλωση”, είπε ο Σβαρτσενέγκερ και πρόσθεσε ότι αν του προταθεί και πάλι να είναι παρουσιαστής, θα αρνηθεί.

Ο Σβαρτσενέγκερ έχει συγκρουστεί με τον Τραμπ πολλές φορές στο Twitter.

Κάθε επεισόδιο του σόου, η 15η σεζόν του οποίου έληξε τον περασμένο μήνα, έβλεπαν κατά μέσο όρο πέντε εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο Τραμπ το παρουσίαζε επί 14 σεζόν.

Περίπου 20 εκατομμύρια Αμερικανοί το παρακολουθούσαν τακτικά τον πρώτο χρόνο της προβολής του αλλά στο τελευταίο επεισόδιο με παρουσιαστή τον Τραμπ ο αριθμός αυτός είχε μειωθεί στα έξι εκατομμύρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα