Ο Τραμπ ακύρωσε το χριστουγεννιάτικο πάρτι προς τιμήν των δημοσιογράφων

Ο Τραμπ ακύρωσε το χριστουγεννιάτικο πάρτι προς τιμήν των δημοσιογράφων
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο Μπουένος Αϊρες AP

Η δεδομένη και κλιμακούμενη τον τελευταίο καιρό κόντρα του με τον Τύπο οδήγησε τον Ντόναλντ Τραμπ σε μία πρωτοφανή απόφαση.

Aκόμα και άτυπες παραδόσεις που ο Λευκός Οίκος διατηρούσε για χρόνια άσχετα με το ποιος ήταν ο ένοικος καταργεί ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το δίκτυο fox, ο Αμερικανός πρόεδρος κατέληξε στην απόφαση να ακυρώσει το χριστουγεννιάτικο πάρτι προς τιμήν των δημοσιογράφων που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λευκό Οίκο.

Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τους λόγους που οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση, θεωρείται σίγουρο ότι ο Τραμπ κρατάει… μούτρα στους δημοσιογράφους και ιδιαίτερα σε συγκεκριμένα δίκτυα όπως το CNN.

Αλλωστε και πέρυσι, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε βάλει εμπόδια στο συγκεκριμένο πάρτι. Ναι μεν αυτό είχε διεξαχθεί κανονικά αλλά μετά από απόφαση του Τραμπ απαγορεύτηκαν οι φωτογραφίες που παραδοσιακά έβγαζαν οι ρεπόρτερ μαζί με τον εκάστοτε πρόεδρο και τη σύζυγό του.

Είναι έτσι και αλλιώς πρόσφατη η πολύ μεγάλη διαμάχη του Τραμπ με το CNN που κορυφώθηκε με το λεκτικό επεισόδιο που είχε ο ίδιος με τον ρεπόρτερ του καναλιού Τζιμ Ακόστα σε ζωντανή μετάδοση πριν από λίγο καιρό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα