Ο Τραμπ ειρωνεύεται τη χαμηλή τηλεθέαση των Όσκαρ: Ο μόνος σταρ στις ΗΠΑ είμαι εγώ

Ο Τραμπ ειρωνεύεται τη χαμηλή τηλεθέαση των Όσκαρ: Ο μόνος σταρ στις ΗΠΑ είμαι εγώ
President Donald Trump speaks during a meeting with campaign volunteer Shane Bouvet, in the Oval Office of the White House, Friday, Feb. 9, 2018, in Washington. (AP Photo/Evan Vucci) AP Photo/Evan Vucci

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ στέλνει σαφές μήνυμα στους σταρ του Χόλιγουντο που τον αμφισβητούν ότι το... πιο μεγάλο αστέρι στη χώρα είναι αυτός και μόνο

Μπορεί φέτος στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ το Χόλιγουντ να κράτησε πιο χαμηλούς τόνους ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ, εκείνος όμως δεν έχασε την αφορμή να εξαπολύσει επίθεση στους “ορκισμένους” εχθρούς του. ‘Εστω και μία ημέρα καθυστέρηση.

Αφορμή για την επίθεση του Ντόναλντ Τραμπ στάθηκε η δημοσιοποίηση της τηλεθέασης της 90ης απονομής, που ήταν μάλλον απογοητευτική, καθώς ήταν μια από τις χαμηλότερες που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν άφησε την ευκαιρία, σπεύδοντας στο αγαπημένο του Twitter και γράφοντας τα ακόλουθα: “Η χαμηλότερη τηλεθέαση των Όσκαρ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε πραγματικούς σταρ πια – Εκτός από τον πρόεδρό σας (αστειεύομαι φυσικά)!”.

Παρά την τελευταία του επισήμανση, λίγοι πείσθηκαν για την προσπάθειά του να κάνει χιούμορ, καθώς η κόντρα του με το Χόλιγουντ και τους αστέρες του φτάνει όλο και πιο συχνά στα άκρα, όπως έχει συμβεί τελευταία με την Μέριλ Στριπ, τον Άλεκ Μπάλντουιν, τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, κ.α.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα