Ο Τραμπ σπάει τη σιωπή του για την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς: “Δεν ήξερα για τα λεφτά”

Ο Τραμπ σπάει τη σιωπή του για την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς: “Δεν ήξερα για τα λεφτά”
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ AP

Για πρώτη φορά ο αμερικανός πρόεδρος μιλάει δημόσια για το σκάνδαλο, αρνούμενος ότι γνώριζε πως ο δικηγόρος του έχει κάνει τέτοια πληρωμή προκειμένου να "αγοράσει" τη σιωπή της πορνοστάρ

Δύο μήνες αφότου η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς κατήγγειλε ότι ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ της έδωσε 130.000 δολάρια προκειμένου να μην αποκαλύψει τη φερόμενη μεταξύ τους σχέση, ο αμερικανός πρόεδρος σπάει τη σιωπή του και τοποθετείται για πρώτη φορά επί του θέματος.

Δεν είπε βέβαια πολλά, παρά αρκέστηκε σε ένα ξερό «όχι», όταν τον ρώτησαν αν γνώριζε για την πληρωμή αυτή, λίγες εβδομάδες πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Ο δικηγόρος του προέδρου των ΗΠΑ, Μάικλ Κοέν, έχει παραδεχθεί εξάλλου ότι πράγματι έδωσε χρήματα στη Ντάνιελς, την οποία και κατηγορεί ότι δεν τήρησε τη συμφωνία εχεμύθειας.

Πριν από λίγο καιρό η αμερικανίδα πορνοστάρ εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και δήλωσε ότι έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις με τον Τραμπ, τον Ιούλιο του 2006, λίγο αφότου η Μελάνια έφερε στον κόσμο τον γιο τους.

Ο Τραμπ πάντως επιμένει ότι δεν γνώριζε πως ο Κοέν έκανε αυτή την πληρωμή. «Πρέπει να ρωτήσετε τον Μάικλ Κοέν. Είναι ο δικηγόρος μου. Πρέπει να ρωτήσετε αυτόν», δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος, αρνούμενος επίσης ότι γνώριζε από πού προήλθαν αυτά τα χρήματα.

Άμεσα ήρθε και η απάντηση απ’ την πλευρά της Ντάνιελς. «Ανυπομονούμε να εξετάσουμε την ειλικρίνεια του κ. Τραμπ σχετικά με την άγνοια για την πληρωμή των 130.000 δολαρίων», έγραψε στο Twitter ο δικηγόρος της, Μάικλ Αβενάτι.

Με πληροφορίες από Telegraph

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα