Ο Τζεφ Μπέζος προσφέρεται να στείλει τον Ντόναλντ Τραμπ στο διάστημα

default image

Ο ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος προσφέρει τη λύση για τις προκλητικές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, για να αποφευχθεί μια πιθανή εκλογή του στο χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, καθώς προτείνει να τον στείλει στο διάστημα

Ολόκληρη διαστημική αποστολή προσφέρεται να διοργανώσει ο Τζεφ Μπέζος για να στείλει στο διάστημα τον Ντόναλντ Τραμπ , για να “γλυτώσει” ο κόσμος από τις δηλώσεις του δεύτερου. Ο ίδιος έχει τονίσει πως είναι γελοίο κάποιος να έχει ως μοναδικό επιχείρημα σε κάθε του ομιλία για σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τις ΗΠΑ, αλλά και τον υπόλοιπο πλανήτη την αμύθητη περιουσία του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κάνει πολλές φορές επίδειξή πλούτου, ενώ προκλητικές είναι και οι ξενοφοβικές και οι ισλαμοφοβικές του θέσεις. Αποκορύφωμα, αποτελεί η τελευταία του ομιλία, κατά τη διάρκεια της οποίας δήλωσε πως θα πρέπει να απαγορευθεί η είσοδος στις ΗΠΑ όλων των Μουσουλμάνων, ακόμη και των τουριστών.

Ακούγοντας τις συγκεκριμένες δηλώσεις οι συνυποψήφιοί του για την ηγεσία των Ρεπουμπλικανών, όπως και οι άλλοι πολιτικοί έχουν φθάσει στο σημείο να τον χαρακτηρίζουν ανισόρροπο. Παρόλα αυτά, ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων τον θέλουν στις πρώτες θέσεις της κούρσας των υποψηφίων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Έτσι, ο Τζεφ Μπέζος προσφέρθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter να κρατήσει μια θέση στη διαστημική αποστολή που διοργανώνει.

(Πηγή: theguardian)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα