Οι τελευταίες φωτογραφίες του Robin Williams: Σε γκαλερί, μία μέρα πριν αυτοκτονήσει

default image

Σε δεξίωση γκαλερί παρέστη ο Robin Williams, λίγες ώρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού. Στη δημοσιότητα οι τελευταίες εν ζωή, φωτογραφίες του

Σε δεξίωση, σε γκαλερί στο Σαν Φρανσίσκο, έκανε ο Robin Williams την τελευταία του δημόσια εμφάνιση, μία μόλις ημέρα πριν δώσει τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού.

Αυτό μαρτυρούν οι φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η κουτσομπολίστικη ιστοσελίδα TMZ. Πρόκειται για τις τελευταίες του εν ζωή και προκαλούν αίσθηση. Ο διάσημος ηθοποιός έδωσε το παρών σε δεξίωση σε γκαλερί το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Suzan Shneider.

Ντυμένος στα μαύρα, φαίνεται αδύναμος και καταβεβλημένος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, παρέμεινε στην εκδήλωση για περίπου μία ώρα και έδειχνε σε καλή διάθεση, μιλώντας και γελώντας με τους άλλους καλεσμένους. Αυτόπτης μάρτυρας, μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο Robin Williams κατά την παρουσία του εκεί, δεν ήπιε καθόλου αλκοόλ.

Να θυμίσουμε ότι η σύζυγος του, προέβη σε μία αποκάλυψη-σοκ, γνωστοποιώντας ότι ο ιδιοφυής κωμικός λίγες μέρες πριν αυτοκτονήσει είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από Πάρκινσον, στα πρώτα στάδια της νόσου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα