Όλα όσα δεν ξέρετε για την Ιβάνκα Τραμπ

Όλα όσα δεν ξέρετε για την Ιβάνκα Τραμπ

Το «κρυφό αστέρι» της Πρώτης Οικογένειας των ΗΠΑ κλέβει τις εντυπώσεις

Η Ιβάνκα Τραμπ, επιχειρηματίας και πρώην αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Τραμπ, έχει χαρακτηριστεί ως το «λαμπερό αστέρι της οικογένειας Τραμπ».

Η 35 χρονη μητέρα τριών παιδιών, την οποία ο πατέρας της τακτικά αποκαλεί ως «η αγαπημένη του» κατέχει σημαντική θέση στις επιχειρήσεις του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ενώ παράλληλα διαθέτει και συλλογή ενδυμάτων με την υπογραφή της.

Παρακάτω ακολουθούν δέκα άγνωστα πράγματα για τη ζωή και την προσωπικότητα της «Πρώτης Κόρης» των ΗΠΑ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ

 

H Iβάνκα γεννήθηκε το 1981 στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ και είναι η πρώτη κόρη του Τραμπ από τον πρώτο του γάμο, με το μοντένο Ιβάνα Τραμπ, το γένος Ζελνίκοβα. Τα πρώτα της χρόνια έζησε μέσα στην ελίτ του Μανχάταν, φοιτώντας στο Chaplin School, από όπου πέρασαν σημαντικές προσωπικότητες, όπως η Τζάκι Κένεντι, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Choate Rosemary Hall του Connecticut, στο οποίο αποφοίτησε ο Τζον Κένεντι.

ΚΑΤΑ «ΠΑΤΕΡΑ», ΚΑΤΑ ΚΟΡΗ

 

Στην οικογενειακή επιχείρηση Τραμπ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει δώσει σημαντική θέση, κάτι που δεν έκανε ποτέ σε καμία από τις συζύγους του ή σε σημαντικά του στελέχη, σύμφωνα με τους New York Times. Η ίδια μαζί με τους αδελφούς της, Ντόναλντ Τζούνιορ και Έρικ διαχειρίστηκαν ορισμένα από τα πιο σημαντικά deals του Οργανισμού, ενώ συχνά τάσσεταο κατά της πολεμικής διάθεσης του πατέρα της.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ «ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ»

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, η Ιβάνκα ήταν στο πλευρό του πατέρα της ίσως περισσότερο και από τη Μελάνια. Το περιοδικό Vanity Fair, μάλιστα, την χαρακτήρισε ως «γυναίκα πληρεξούσιο», ενώ το Quartz σημείωσε ότι η Ιβάνκα θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως πραγματική «Πρώτη Κυρία» του Τραμπ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΒΑΝΚΑ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα