Ομπάμα: Η Χίλαρι θα είναι μία 'έξοχη πρόεδρος' των ΗΠΑ

Ομπάμα: Η Χίλαρι θα είναι μία 'έξοχη πρόεδρος' των ΗΠΑ

Τι δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, εν αναμονή της ανακοίνωσης της διεκδίκησης του χρίσματος των Δημοκρατικών από τη Χίλαρι Κλίντον

Η Χίλαρι Κλίντον θα γινόταν μια “έξοχη πρόεδρος” των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δήλωσε ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στον Παναμά όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο της Αμερικής, καθώς σήμερα Κυριακή η Κλίντον αναμένεται να ανακοινώσει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών προκειμένου να είναι υποψήφια για τον Λευκό Οίκο το 2016.

“Ήταν μια δεινή υποψήφια το 2008, υπήρξε σπουδαία σύμμαχός μου στις προεδρικές εκλογές, ήταν μια εξαίρετη υπουργός Εξωτερικών, είναι φίλη μου. Νομίζω ότι θα ήταν μια έξοχη πρόεδρος”, δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Η 67χρονη Κλίντον αναμένεται να προβεί στην ανακοίνωση της πρόθεσής της να διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών ώστε να είναι υποψήφια με ένα βίντεο και με αναρτήσεις σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, πριν μεταβεί στην Άιοβα, μια κρίσιμη πολιτεία σε ό,τι αφορά την εσωκομματική διαδικασία που θα ξεκινήσει στις αρχές του 2016.

Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο του 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μετά τον Ομπάμα η Χίλαρι;

SHARE:

24Media Network