Οργή κατά Μπράνσον – Υποχρεώνει τους εργαζόμενους σε άδεια άνευ αποδοχών

Οργή κατά  Μπράνσον – Υποχρεώνει τους εργαζόμενους σε άδεια άνευ αποδοχών
Richard Branson AP

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της VIRGIN Atlantic προκάλεσε οργή με την απόφαση του να δώσει άδεια δύο μηνών και άνευ αποδοχών στους εργαζομένους του.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η απόφαση του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Richard Branson να βγάλει σε άδεια 2 μηνών και άνευ αποδοχών χιλιάδες εργαζομένους της VIRGIN Atlantic

Τα κέρδη της αεροπορικής εταιρίας έχουν μειωθεί δραματικά με την έλευση της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς η μια χώρα μετά την άλλη κλείνουν τα σύνορά τους και χιλιάδες πτήσεις ακυρώνονται.

Η “Εργατική” Kate Osborne, μέλος του Κοινοβουλείου του Ηνωμένου Βασιλείου, χαρακτήρισε την απόφαση της Virgin Atlantic “απολύτως ατιμωτική”, στον λογαριασμό της στο Twitter.

Η αεροπορική εταιρία επιβεβαίωσε την Δευτέρα πως σκοπεύει να μειώσει τα ωράρια και οι πτήσεις να διεξάγονται βάσει ζήτησης. Σύμφωνα με στατιστικές προβλέψεις της εταιρίας, αναμένεται μείωση των εσόδων της 80% κάθε μέρα.

Οι αλλαγές χαρακτηρίστηκαν “δραστικά μέτρα που σκοπό έχουν να εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία της και την οικονομική της ευδαιμονία και γι’ αυτό το λόγο “ζητείται από το προσωπικό να πάρουν άδεια 8 εβδομάδων, άνευ αποδοχών, μέσα στους επόμενους τρεις μήνες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα