Όργια στην ταράτσα της πρεσβείας των ΗΠΑ

default image

Πικάντικες αποκαλύψεις από πρώην στέλεχος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών στη Βαγδάτη. Τι δείχνει βίντεο που οι πεζοναύτες μοιράζουν χέρι με χέρι (Pics)

Την ύπαρξη βίντεο που δείχνει έναν αξιωματούχο του υπουργείου Εξωτερικών να απολαμβάνει την θέα και τον στοματικό έρωτα στην ταράτσα της Αμερικάνικης πρεσβείας στην Βαγδάτη αποκαλύπτει ένας πρώην συνάδελφός του.

Το περιστατικό δημοσιοποίησε στο προσωπικό του blog ο Peter Van Buren τονίζοντας ότι  το υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου εξωτερικών  παρ’ ότι ήταν παντρεμένος απολάμβανε το σεξ με άλλη γυναίκα στην χώρα του Περσικού κόλπου.

Ο καταγγέλλων, ο οποίος φέρεται να απολύθηκε αφού αποκάλυψε μια τόσο διαβαθμισμένης πληροφορία στα απομνημονεύματά του, είπε ότι η ερωτοδουλειές συνέβησαν  κατά τη διάρκεια της παραμονής των Αμερικανικών στρατευμάτων Ιράκ.

Αυτό που κάνει εντύπωση στην υπόθεση είναι ότι η παρτενέρ του Αμερικάνου αξιωματούχου στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι ούτε φυσικά η γυναίκα του, αλλά ούτε η δημοσιογράφος ερωμένη που είχε φέρει μαζί του στο ταξίδι.

Όπως αναφέρει ο επί 23 χρόνια πρώην διπλωμάτης το βίντεο μοιράζεται εδώ και μήνες χέρι με χέρι μεταξύ των πεζοναυτών που υπηρετούν στην Αμερικάνικη πρεσβεία στην Βαγδάτη.

Για όσους θέλουν να διαβάσουν τα απομνημονεύματά του  Peter Van Buren δεν έχουν παρά να αγοράσουν την αυτοβιογραφία του με τίτλο We meant well που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

ο Van Buren, που ήταν στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών με θητεία στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, αποκάλυψε την ύπαρξή του βίντεο στο blog του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα