Ουκρανία: Οι αντάρτες προσπαθούν να καταστρέψουν αποδεικτικά στοιχεία

default image

Συνεχίζεται ο πόλεμος προπαγάνδας μετά την πτώση του Μπόινγκ 777. Οι Ουκρανοί υποστηρίζουν ότι αντάρτες επιχειρούν να συσκοτίσουν την αλήθεια

Η ουκρανική κυβέρνηση κατηγόρησε  τους φιλορώσους αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία ότι προσπαθούν να καταστρέψουν αποδεικτικά στοιχεία στο σημείο συντριβής του αεροσκάφους της Malaysia Airlines και δήλωσε ότι αντάρτες απομάκρυναν 38 πτώματα από το σημείο της συντριβής. 

“Η κυβέρνηση της Ουκρανίας δηλώνει επίσημα ότι οι τρομοκράτες, με τη βοήθεια της Ρωσίας, προσπαθούν να καταστρέψουν αποδεικτικά στοιχεία του διεθνούς αυτού εγκλήματος”, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

“Σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία, οι τρομοκράτες έχουν μεταφέρει 38 πτώματα στο νεκροτομείο (της ανατολικής πόλης) του Ντονέτσκ”, τονίζει η κυβέρνηση κατηγορώντας ειδικούς “με έντονη ρωσική προφορά, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα διενεργήσουν αυτοί τις νεκροψίες. Οι τρομοκράτες αναζητούν επίσης μέσα μεταφοράς μεγάλης χωρητικότητας προκειμένου να μεταφέρουν τα συντρίμμια του αεροσκάφους στη Ρωσία”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα