Παιδί 12 ετών έχασε ένα δάχτυλο και την όρασή του από έκρηξη κινητού

Παιδί 12 ετών έχασε ένα δάχτυλο και την όρασή του από έκρηξη κινητού
© ASIAWIRE

Το αγόρι υποβλήθηκε σε πεντάωρο χειρουργείο προκειμένου να απομακρυνθούν από το χέρι και το πρόσωπό του κομμάτια του τηλεφώνου

Δάχτυλο του χεριού του και την όραση από το ένα του μάτι έχασε ένα 12χρονο παιδί στην Κίνα, μετά από έκρηξη του κινητού του τηλεφώνου ενώ αυτό φορτιζόταν στο σπίτι. Ο μικρός Μενγκ Γισού από την επαρχία Γκουανγκξί στα νότια της χώρας, χρειάστηκε να υποβληθεί σε πεντάωρο χειρουργείο, προκειμένου να απομακρυνθούν διάφορα κομμάτια από το χέρι και το πρόσωπό του.

Το κινητό που προκάλεσε όλο αυτό το κακό, σύμφωνα με το τοπικά μέσα, είναι Hua Tang VT-V59, το οποίο κατασκευάζεται στην Κίνα. Από την έκρηξη αποκόπηκε ο δείκτης του δεξιού του χεριού ενώ αιχμηρά πλαστικά κομμάτια πετάχτηκαν στο πρόσωπό του, προκαλώντας σοβαρό τραυματισμό και απώλεια όρασης στο δεξί του μάτι.

Η αδερφή του παιδιού είπε στο Pear Video, μια κινεζική πλατφόρμα βίντεο, ότι άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και ότι σοκαρίστηκε όταν είδε τον αδερφό της να είναι γεμάτος αίματα και χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο επικεφαλής ιατρός του τοπικού νοσοκομείου δήλωσε ότι το δάχτυλο του παιδιού είχε αποκολληθεί τελείως και ότι δεν ήταν δυνατή η επανασύνδεσή του, σημειώνοντας ότι το χέρι του θα λειτουργεί κατά 98% στο μέλλον.

ADVERTISING

SHARE: