Πανέτη στο ΝEWS 247: Με ψυχραιμία και ετοιμότητα αντιμετωπίζουμε το τρομοκρατικό χτύπημα

default image

“Δεν υπάρχει καμία αναφορά ή πληροφορία για Έλληνα μεταξύ των θυμάτων” δήλωσε η εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι

Με απόλυτη ψυχραιμία, ετοιμότητα και συντονισμό με όλες τις αρμόδιες αρχές εντός και εκτός Γαλλίας αντιμετωπίζουν και αυτό το πρωτοφανές τρομοκρατικό χτύπημα οι ελληνικές υπηρεσίες στο Παρίσι.

Ειδικότερα, και όπως είπε στο NEWS 247 η εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι, κ. Κωνσταντίνα Πανέτη το τρομοκρατικό χτύπημα αντιμετωπίζεται από τις αρχές με ιδιαίτερη ψυχραιμία. “Δεν έχουμε, μέχρι στιγμής, καμία αναφορά και καμία πληροφορία για Έλληνα μεταξύ των θυμάτων” υπογράμμισε η κ. Κ. Πανέτη.

“Οι υπηρεσίες της πρεσβείας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τα μέλη της Ελληνικής κοινότητας στο Παρίσι και των περιχώρων και ευτυχώς δεν υπάρχει  κάποια πληροφορία για Έλληνα. Η επικοινωνία μας με τα προεδρεία των ελληνικών κοινοτήτων συνεχίζεται κάθε λεπτό όπως και με όλες τις υπηρεσίες μας στην Ελλάδα” επεσήμανε η κ. Πανέτη.

Όσον αφορά την κατάσταση που η ίδια βιώνει στο Παρίσι ανέφερε πως αυτή αποτυπώνεται στις δηλώσεις του προέδρου Ολάντ, ότι η Γαλλία, δηλαδή, έχει πλέον πόλεμο με τους τζιχαντιστές. 

Υπενθυμίζεται, ότι όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την γραμμή εκτάκτου ανάγκης του ελληνικού προξενείου στο Παρίσι, μπορούν να καλούν στο 0033611222837.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα