Πάσχα στον Λευκό Οίκο: Τα παιδιά κυνηγούν αυγά και οι φωτογράφοι ένα χαμόγελο της Μελάνια

Πάσχα στο Λευκό Οίκο (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)
Πάσχα στο Λευκό Οίκο (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais) AP

Ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια υποδέχονται χιλιάδες πολίτες στον Λευκό Οίκο για το 140ο Κυνήγι των Πασχαλινών Αυγών

Ο Λευκός Οίκος διοργανώνει σήμερα το 140 Κυνήγι των Αυγών του Πάσχα, την ετήσια γιορτή που πραγματοποιείται στους κήπους της Νότιας Πτέρυγάς του, όπου το προεδρικό ζεύγος υποδέχεται χιλιάδες πολίτες, μια παράδοση που άρχισε το 1878 επί προεδρίας Ράδερφορντ Χέιζ και προσελκύει οικογένειες από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ και την Κολούμπια.

Πάσχα στο Λευκό Οίκο (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)
Πάσχα στο Λευκό Οίκο (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais) AP

Είναι η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση που διεξάγεται στον Λευκό Οίκο και οι συμμετέχοντες επιλέγονται με κλήρωση. Για τους επισκέπτες, ανάμεσά τους πολλά παιδιά, υπάρχει ένας χώρος ανάγνωσης, χώροι διακοσμημένοι με πασχαλινά αβγά, λαγουδάκια και βέβαια το παραδοσιακό κυνήγι των αβγών.

Η οικογένεια Τραμπ κατεβαίνει από το Air Force One (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)
Η οικογένεια Τραμπ κατεβαίνει από το Air Force One (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais) AP

Πριν ανεβούν στο προεδρικό αεροσκάφος, ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ και η Μελάνια Τραμπ παρακολούθησαν λειτουργία στην εκκλησία Bethesda-by-the-Sea στο Παλμ Μπιτς, μαζί με την Τίφανι Τραμπ, την κόρη του προέδρου από τον δεύτερο γάμο του με την Μάρλα Μαπλς. Εκεί, μπροστά στους φωτογράφους, ο πρόεδρος και η σύζυγος του κρατιούνταν χέρι-χέρι και ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε δηλώσεις για το Μεξικό και την κατασκευή του τείχους μεταξύ των δυο χωρών.

Η οικογένεια Τραμπ στη Φλόριντα (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)
Η οικογένεια Τραμπ στη Φλόριντα (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais) AP

Κατεβαίνοντας από το Air Force One, οι φωτογράφοι στην αμερικανική πρωτεύουσα είδαν εκτός από τον 12χρονο Μπάρον, τον γιο του προεδρικού ζεύγους, τη γιαγιά του Αμάλια Κναβς και μητέρα της Μελάνια, τον Ντόναλντ Τραμπ τον νεότερο και τη σύζυγό του Βανέσα, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν πριν από δύο εβδομάδες.

Η πεθερά του Ντόναλντ Τραμπ και μητέρα της Μελάνια, Αμάλια Κναβς. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)
Η πεθερά του Ντόναλντ Τραμπ και μητέρα της Μελάνια, Αμάλια Κναβς. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais) AP

Το ζευγάρι πέρασε μαζί το Πάσχα έχοντας μαζί τα πέντε παιδιά του. Ο 40χρονος γιος του προέδρου ανάρτησε εξάλλου στο Instagram φωτογραφίες από το κυνήγι των πασχαλινών αβγών στο Μαρ-α-Λάγκο.

Μελάνια Τραμπ (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais)
Μελάνια Τραμπ (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais) AP

Η Μελάνια Τραμπ, για την οποία ο αμερικανικός σκανδαλοθηρικός Τύπος γράφει ότι είναι "πολύ στεναχωρημένη" κυρίως μετά το σκάνδαλο Στόρμι Ντάνιελς, είχε πάει στη Φλόριντα μερικές ημέρες νωρίτερα. Ο σύζυγός της πήγε στο Μαρ-α-Λάγκο έπειτα από ένα ταξίδι του στο Οχάιο και επωφελήθηκε της ευκαιρίας για να περάσει αρκετό χρόνο παίζοντας γκολφ.

Πηγή: 

USA Today, Paris Match

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, ΗΠΑ, Πάσχα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στόρμι Ντάνιελς: Απείλησαν να με σκοτώσουν αν μιλήσω για τη σχέση μου με τον Τραμπ

Ρεκόρ θεαματικότητας για την Στόρμι στα "60 λεπτά"

ADVERTISING

SHARE: