Κατέρρευσε ο πατέρας του Γιάννη Μακρή: “Είδα τα δυο παιδιά μου να πεθαίνουν μπροστά μου”

Κατέρρευσε ο πατέρας του Γιάννη Μακρή: “Είδα τα δυο παιδιά μου να πεθαίνουν μπροστά μου”
Ο Στέλιος Μακρής και Βικτώρια Καρύδα στην κηδεία του Γιάννη Μακρή στην Αθήνα AP

Δίπλα στην αδελφή του ετάφη ο Γιάννης Μακρής στην Αυστραλία. Ο πατέρας του μίλησε για την απώλεια του γιου του σε αυστραλιανή εφημερίδα, ενώ η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα εκφράζει φόβους για τη ζωή της.

Ο Στέλιος Μακρής, πατέρας του Γιάννη Μακρή που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα στις 31 Οκτωβρίου, έσπασε τη σιωπή του, μιλώντας στην Daily Telegraph Αυστραλίας, λίγες ώρες μετά την ταφή του 46χρονου γιου του στο Σίδνεϊ.

“Είμαι συντετριμένος. Είδα το γιο μου να πεθαίνει μπροστά στα μάτια μου”, δήλωσε ο 82χρονος Στέλιος Μακρής στην εφημερίδα. “Ξέρεις τι είναι να πρέπει να θάβεις το ίδιο σου το αίμα; Έχασα δύο παιδιά τώρα. Τα είδα και τα δύο να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου”, συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Μακρής ετάφη δίπλα στην αδελφή του Βίκυ, η οποία πέθανε από λευχαιμία πριν από 30 χρόνια.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, η σύζυγος του 46χρονου, το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, εκφράζει ανοιχτά φόβους για τη ζωή της και τον δύο παιδιών της και για το λόγο αυτό σχεδιάζει πλέον να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αυστραλία. “Δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση”, φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, τα δύο παιδιά δεν μετέβησαν στην Αυστραλία για την ταφή του πατέρα τους. Εκεί ήταν ωστόσο ο πρωτότοκος γιος του Μακρή – από τον πρώτο του γάμο – που ήταν και μεταξύ εκείνων που μετέφεραν το φέρετρο με τη σορό του 46χρονου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version