Πιλότοι της Air France “πιάστηκαν στα χέρια” στο πιλοτήριο κατά τη διάρκεια πτήσης

Πιλότοι της Air France “πιάστηκαν στα χέρια” στο πιλοτήριο κατά τη διάρκεια πτήσης
Αεροσκάφος της Air France iStock

Σε αναστολή τέθηκαν δύο πιλότοι της Air France, μετά τον άγριο τσακωμό που είχαν στο πιλοτήριο κατά τη διάρκεια πτήσης. Τους άκουσε το υπόλοιπο πλήρωμα και τους σταμάτησε.

Η σωματική διαμάχη μεταξύ δύο πιλότων της Air France κατά τη διάρκεια πτήσης, τους στέρησε τη θέση τους, καθώς τέθηκαν σε αναστολή.

Ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης του, όπως μεταδίδει το BBC, αντάλλαξαν χτυπήματα στο πιλοτήριο ενώ εκτελούσαν πτήση με ένα Airbus A320 από τη Γενεύη στο Παρίσι.

Μέλη του πληρώματος καμπίνας άκουσαν τους δύο άνδρες να τσακώνονται και επενέβησαν για να τους σταματήσουν. Μάλιστα, ένας εξ αυτών, παρέμεινε στο πιλοτήριο για να βεβαιωθεί ότι η πτήση θα προσγειωθεί με ασφάλεια.

Σε δηλώσεις της στο ελβετικό ειδησεογραφικό πρακτορείο La Tribune, η Air France ανέφερε για την πτήση ότι δεν επηρεάστηκε από τον τσακωμό των δύο πιλότων.

Το εν λόγω περιστατικό έρχεται μετά από έκθεση που δημοσιεύθηκε από το εναέριο όργανο διερεύνησης της Γαλλίας, η οποία ανέφερε ότι η αεροπορική εταιρεία είχε μια κουλτούρα που δεν είχε αυστηρότητα όσον αφορά τις διαδικασίες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα